Beoordeling 9 gebaseerd op 1250 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Obsidiaan zwart yoni ei 47x34 mm

Obsidiaan zwart yoni ei 47x34 mm

8718561044433
1 Reviews
€ 18,95
Incl. BTW

Obsidiaan yoni ei met een boorgat van boven naar beneden van 2 mm. Wordt geleverd in een handig doosje.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbetert deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.

Obsidiaan zwart

Zwarte obsidiaan is een krachtige verwijderaar van negatieve energieën uit jezelf en je omgeving. Hij reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht. Zijn energie is beschermend. Zwarte obsidiaan geeft je inzicht in de patronen die hebben geleid tot verslaving, zelfverwijt of andere onwenselijke gedragingen en helpt je te accepteren en te helen. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van zwarte Obsidiaan

Klachten verminderen: 
Zwarte obsidiaan helpt je om patronen af te leggen, zoals zelfverwijt, eetstoornissen en allerlei soorten van verslavingen. Hij helpt tegen trauma, shock en blokkades in het meridiaanstelsel en reinigt het auraveld van negatieve aanhechtingen en disharmonie. Zwarte obsidiaan kan verlichting geven bij verkrampingen, vooral als die veroorzaakt worden door spanning en zelfhaat. 

 

Eigenschappen bevorderen:
Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Hij helpt je om te aarden en je te ontplooien. Zwarte obsidiaan heeft een positieve werking op de doorbloeding en wondgenezing. Hij reinigt de aura en bevordert de communicatie met gidsen en waarzeggerij.

Extra Omschrijving 1
Obsidiaan yoni ei met een boorgat van boven naar beneden van 2 mm. Wordt geleverd in een handig doosje.
Kleur
Zwart
Gewicht (kg)
0,21
Hoogte
47 mm
Breedte
34 mm
Extra Omschrijving 2
Ook wel tantra ei of energie ei genoemd.
Edelsteen
Obsidiaan
Extra Omschrijving 3
Obsidiaan is een sterk beschermende steen. Hij helpt je om te aarden en je te ontplooien. Zwarte obsidiaan heeft een positieve w
Maat
47x34 mm
Extra Omschrijving 4
Obsidiaan helpt je om patronen af te leggen, zoals zelfverwijt, eetstoornissen en allerlei soorten van verslavingen. Hij helpt t
47 Items
Nieuw product
1 Reviews

Mooie yoni ei
Ik ben zeer tevreden met mijn yoni ei. Mooi glad en toch handig in het gebruik door het gaatje wat in de lengte is geboord. Werkt prima met flosdraad.
op

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten

25 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.