Beoordeling 9 gebaseerd op 957 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Jade yoni ei 45x33 mm Bekijk afbeelding

Jade yoni ei 45x33 mm

€ 16,80 incl. BTW

Nieuw

Yoni ei van Jade, Formaat: 45x33 mm. Doorboord van boven naar beneden.

Meer details

8718561033635

74 Artikelen in voorraad

 • Niet goed, geld terug!
 • Snelle levering
 • Verschillende leveringsopties
 • Kundige klantenservice
 • Gratis bestellingen ophalen
 • Kom ook eens in de winkel kijken!

Yoni ei van Jade, Formaat: 45x33 mm. Doorboord van boven naar beneden.

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoisten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbetert deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.

Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn. Jade helpt te voorkomen dat je toegeeft aan hebzucht, inhaligheid, schaarsdenkendheid enzovoort. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. Groene jade heeft een heilzame werking op hartkwalen.

Extra Omschrijving 1:
Yoni ei van Jade. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Het ei is van boven naar beneden geboord met een boorgat van 1,5 mm.
Extra Omschrijving 2:
Formaat: 45x33 mm. Wordt geleverd in een leuk doosje.
Kleur:
groen
Hoogte:
45 mm
Breedte:
33 mm
Extra Omschrijving 3:
Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur
Gewicht (kg):
0,21
Extra Omschrijving 4:
Jade helpt te voorkomen dat je toegeeft aan hebzucht, inhaligheid, schaarsdenkendheid enzovoort. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. Groene jade heeft een heilzame werking op hartkwalen.
Extra Omschrijving 5:
Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.
Edelsteen:
Jade

Schrijf een beoordeling

Jade yoni ei 45x33 mm

Jade yoni ei 45x33 mm

Yoni ei van Jade, Formaat: 45x33 mm. Doorboord van boven naar beneden.

Schrijf een beoordeling

108 vergelijkbare producten

 • Social Media

 • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

  Snelle levering

  Kundige klantenservice

  Niet goed, geld terug!