Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1213 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hanger Lapis Lazuli met Toermalijn zilver

Hanger Lapis Lazuli met Toermalijn zilver

014 - a
Laatste items in voorraad
€ 109,95
Incl. BTW

Zilveren hanger met de edelsteen Lapis Lazuli erin verwerkt. Dit sieraad is handgemaakt met 925 sterling zilver. De hanger bevat tevens Granaat en Watermeloen Toermalijn en is 30x16 mm. Wordt geleverd zonder ketting.

Zilveren hanger met de edelsteen Lapis Lazuli erin verwerkt. Dit sieraad is handgemaakt met 925 sterling zilver. De hanger bevat tevens Toermalijn en is 38x30 mm. Wordt geleverd zonder ketting.

 

Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Lapis Lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in vorige levens. Hierdoor kunnen karmische problemen opgelost worden. Lapis Lazuli versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve werking op hart, huid, haar, bloed, milt en het gehoororgaan. Lapis Lazuli helpt je belemmerende gedachten en patronen te doorbreken en daarmee overspannenheid of depressie tegen te gaan. Lapis Lazuli heeft een heilzame werking bij allerlei keelaandoeningen zoals keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn en amandelontsteking. Hij verlicht zenuwpijn, hoofdpijn en/of (spannings)migraine. Lapis Lazuli werkt bloeddrukverlagend en is goed tegen stress, duizeligheid, haaruitval, eczeem en vermindert jeuk bij bijvoorbeeld insectenbeten. Lapis Lazuli heeft een remmende en werende werking op ontstekingen.

 

Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenaparadijs.

Extra Omschrijving 1
Zilveren hanger met de edelsteen Lapis Lazuli erin verwerkt. Dit sieraad is handgemaakt met 925 sterling zilver. De hanger bevat
Kleur
Blauw / zwart
Gewicht (kg)
0,0108
Breedte
3 cm
Extra Omschrijving 2
Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsge
Edelsteen
Lapis Lazuli / Toermalijn
Extra Omschrijving 5
Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenaparadijs.
Extra Omschrijving 3
Lapis Lazuli helpt je belemmerende gedachten en patronen te doorbreken en daarmee overspannenheid of depressie tegen te gaan. La
Maat
3,8 cm
Lengte
3,8 cm
Extra Omschrijving 4
Op dit artikel is geen korting mogelijk.
1 Item
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten

25 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.