Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1252 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ring Peridoot met Parel en Spinel zilver

Ring Peridoot met Parel en Spinel zilver

0966
Laatste items in voorraad
€ 89,95
Incl. BTW

Zilveren 925 sterling ring met facet geslepen Peridoot en Spinel en een zoetwaterparel. De ring is 11 mm breed. Handgemaakt en verstelbaar in maat vanaf maat 17.

Op dit artikel is geen korting mogelijk.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Zilveren 925 sterling ring met facet geslepen Peridoot en Spinel en een zoetwaterparel. De ring is 11 mm breed. Handgemaakt en verstelbaar in maat vanaf maat 17.

Op dit artikel is geen korting mogelijk.

 

Peridoot reinigt geest en lichaam en versterkt je concentratie vermogen. Hij schenkt optimisme en zelfbeschikking en kan moeizame relaties aanzienlijk verbeteren. Peridoot verbetert de stofwisseling, ontgift en heeft een positieve werking op het hart, de nieren, de lever, de longen, ogen, de milt en de blaas. Hij coördineert de linker en rechter hersenhelften wat zorgt voor een goede balans en een betere motoriek. Peridoot bij voorkeur bovenop de kleding dragen of neerleggen op een voor jou relevante plaats ter bescherming van negativiteit. De steen stimuleert de paranormale ontwikkeling en helderziendheid. Peridoot kan verwerkt worden tot elixer wat een zeer gunstig werking kan hebben op de huid wanneer je dit op de nuchter maag drinkt of kan als kompres bij oogklachten gebruikt worden. Peridoot beschermt je tegen negatieve invloeden en kwade geesten. Hij helpt je om negatieve emoties zoals haat, woede, schuldgevoelens en ergernissen los te laten. Peridoot heeft een ontspannende en heilzame werking op RSI klachten of andere pijnplekken, vermindert eczeem en helpt bij vermoeide ogen of staar. Peridoot is goed inzetbaar bij vergeetachtigheid en helpt bij een te snel werkende schildklier.

 

Extra Omschrijving 1
Zilveren 925 sterling ring met facet geslepen Peridoot en Spinel en een zoetwaterparel. De ring is 11 mm breed. Handgemaakt en v
Kleur
Bonte kleuren
Gewicht (kg)
0,005
Breedte
1,1 cm
Extra Omschrijving 2
Peridoot reinigt geest en lichaam en versterkt je concentratie vermogen. Hij schenkt optimisme en zelfbeschikking en kan moeizam
Edelsteen
Peridoot / Parel / Spinel
Extra Omschrijving 5
Voor meer info over de werking van stenen kijk je in onze mineralen databank.
Maat
Verstelbaar
Extra Omschrijving 4
Op dit artikel is geen extra korting mogelijk.
1 Item
Nieuw product
Geen reviews

25 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.