Beoordeling 9 gebaseerd op 1137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bergkristal Ruby Mania, armband nr 1, rond Bekijk afbeelding

Bergkristal Ruby Mania, armband nr 1, rond

€ 24,99 incl. BTW

Nieuw

Bergkristal armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. Deze artikel heeft geen tekst in het doosje en geen uitneembaar kaartje.

Meer details

8718561011619

31 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen: 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen: 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Bergkristal kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Bergkristal armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking.
Extra Omschrijving 2:
Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend, helpt met geduld krijgen, heeft een genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt geest, volharding, borstvoeding en botbreukgroei.
Kleur:
wit / transparant
Hoogte:
3,5 cm
Breedte:
9 cm
Lengte:
9 cm
Maat:
19 cm
Extra Omschrijving 3:
Bergkristal vermindert, abcessen uitwendig, besluiteloosheid, migraine, menstruatieklachten, brandende voeten, buikloop, griep, heimwee, ontstekingen, epilepsie. Vermindert bloedingen, heuppijnen, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, leverklachten, maagstoo
Gewicht (kg):
0,25
Extra Omschrijving 4:
Deze artikel heeft geen tekst in het doosje en geen uitneembaar kaartje.
Extra Omschrijving 5:
Gewicht 135 gram.
Edelsteen:
Bergkristal

Schrijf een beoordeling

Bergkristal Ruby Mania, armband nr 1, rond

Bergkristal Ruby Mania, armband nr 1, rond

Bergkristal armband van Ruby Mania. Een armband met ronde kralen en 3 bedeltjes in een mooie cadeauverpakking. Deze artikel heeft geen tekst in het doosje en geen uitneembaar kaartje.

Schrijf een beoordeling

7 vergelijkbare producten