Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Roze kwarts A Yoni ei top geboord - 47x34 mm Bekijk afbeelding

Roze kwarts A Yoni ei top geboord - 47x34 mm

€ 24,70 incl. BTW

Nieuw

Yoni massage ei (tantra-ei of energie-ei) van Roze kwarts, boring in de punt van het ei.  Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Komt in een handig doosje.

Meer details

8718561052568

48 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Yoni massage ei (tantra-ei of energie-ei) van Roze kwarts, boring in de punt van het ei.  Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Komt in een handig doosje.

Roze kwarts

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.

De fysieke, emotionele en de spirituele werking Roze kwarts

Klachten verminderen: 

Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 

Wilt u meer informatie over Roze Kwarts kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Yoni massage ei (tantra-ei of energie-ei) van Roze kwarts, boring in de punt van het ei. Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Komt in een handig doosje.
Extra Omschrijving 2:
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimul
Kleur:
roze
Hoogte:
5 cm
Breedte:
7,5 cm
Lengte:
7,5 cm
Maat:
4,7 cm
Extra Omschrijving 3:
Roze kwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst-longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking.
Gewicht (kg):
0,21
Extra Omschrijving 5:
Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.
Edelsteen:
Roze kwarts

Schrijf een beoordeling

Roze kwarts A Yoni ei top geboord - 47x34 mm

Roze kwarts A Yoni ei top geboord - 47x34 mm

Yoni massage ei (tantra-ei of energie-ei) van Roze kwarts, boring in de punt van het ei.  Wordt ook wel tantra ei of energie-ei genoemd. Komt in een handig doosje.

Schrijf een beoordeling

126 vergelijkbare producten