Beoordeling 9 gebaseerd op 1250 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Plexiglas display calciet

Plexiglas display calciet

8718561024039
Laatste items in voorraad
€ 105,19
Incl. BTW

Calciet, 25 ruwe brokjes in verschillende kleuren, in een plexiglas display. Deze wordt geleverd inclusief informatiekaartjes. (Kleuren kunnen afwijken van de foto.)

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Plexiglas edelstenendisplay met daarin 25 ruwe brokjes van de edelsteen Calciet in verschillende kleuren. Deze wordt geleverd inclusief informatiekaartjes. (Kleuren kunnen afwijken van de foto.)

 

De kleur van Calciet blauw is blauw/grijsachtig en staat er om bekend dat hij je spirituele ontwikkeling doet groeien en de concentratie bevordert. Ondersteunt de drager met liefdevol handelen en helpt bij overgevoeligheid.

Calciet oranje / geel versterkt het optimisme, zelfvertrouwen, zelfrespect, en vertrouwen in eigen capaciteiten. Het brengt emoties in balans, verbetert  de werking van de galblaas en darmen. Helpt bij het genezen van bindweefsel, huid en botten.

Calciet groen versterkt reiniging en healing. Helpt bij het loslaten van oude denk- en gedragspatronen. Het werkt motiverend en bevordert het zelfvertrouwen. Het haalt negatieve energie uit ruimten en verenigt gevoel en verstand. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Extra Omschrijving 1
Calciet, 25 ruwe brokjes in verschillende kleuren, in een plexiglas display. Deze wordt geleverd inclusief informatiekaartjes. (
Kleur
Bonte kleuren
Gewicht (kg)
2
Hoogte
20 cm
Breedte
25 cm
Extra Omschrijving 2
De kleur van Calciet blauw is blauw/grijsachtig en staat er om bekend dat hij je spirituele ontwikkeling doet groeien en de conc
Edelsteen
Calciet
Diepte
25 cm
1 Item
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten

9 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.