Beoordeling 9 gebaseerd op 1152 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hoofddeksel Turkoois antiek (49) Bekijk afbeelding

Hoofddeksel Turkoois antiek (49)

€ 1.000,00 incl. BTW

Nieuw

Hoofddeksel Turkoois antiek, 18 cm in doorsnede, uniek stuk!

Meer details

8718561028600

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Hoofddeksel Turkoois antiek, 18 cm in doorsnede, uniek stuk!

 

Turkoois heeft een positieve werking op de maag, de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend. Turkoois helpt tegen stemmingswisselingen, uitputting, paniekaanvallen, depressie en apathie. Hij werkt tegen negatieve straling of invloeden van buitenaf. Vermindert krampen en ontstekingen en werkt pijnstillend. Turkoois heeft een heilzame werking bij reuma, jicht en virusinfecties.

Paul Hakker: "Dit hoofddeksel komt uit Tibet en is waarschijnlijk 100 tot 200 honderd jaar oud. Ik heb het gekocht in India aan een plaatsje aan de zuidkust Malaparapuram 15 jaar geleden bij een plaatselijke antiek handelaar welke het net binnen had gekregen. De Dali lama zei om alles wat Tibet was te kopen zodat het niet verloren zou gaan. De Chinezen hebben heel wel gestolen en omgesmolten en opnieuw verwerkt. Er was toen een zeer strenge winter in Tibet en voedsel te kort, dus vandaar dat een tempel spullen werden aangeboden om aan geld te komen voor eten en zodoende heb ik veel gekocht. De hoofddeksel is vrij uniek vanwege de hoge kwaliteit turkoois waarmee de gehele hoofddeksel is afgewerkt. Alleen al de waarde hiervan is al interessant maar het is vooral de historische waarde. Enkel een belangrijke man kon zich dit veroorloven. Dus uiterst zeldzaam. Niet eerder ben ik zo hoofddeksel tegen gekomen."

Extra Omschrijving 1:
Hoofddeksel Turkoois antiek, 18 cm in doorsnede (49)
Extra Omschrijving 2:
Turkoois heeft een positieve werking op de maag, de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend.
Kleur:
turquoise
Breedte:
18 cm
Extra Omschrijving 3:
Turkoois helpt tegen stemmingswisselingen, uitputting, paniekaanvallen, depressie en apathie. Hij werkt tegen negatieve straling of invloeden van buitenaf. Vermindert krampen en ontstekingen en werkt pijnstillend. Turkoois heeft een heilzame werking bij r
Gewicht (kg):
1,500
Edelsteen:
Turkoois

Schrijf een beoordeling

Hoofddeksel Turkoois antiek (49)

Hoofddeksel Turkoois antiek (49)

Hoofddeksel Turkoois antiek, 18 cm in doorsnede, uniek stuk!

Schrijf een beoordeling

37 vergelijkbare producten