Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Oorbellen Jaspis rood / Labradoriet Bekijk afbeelding

Oorbellen Jaspis rood / Labradoriet

€ 6,35 incl. BTW

Nieuw

Oorbellen van Labradoriet en rode Jaspis, ca. 22 mm lan

Meer details

8718561045102

10 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Labradoriet

Klachten verminderen:
Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies. 

 

Eigenschappen bevorderen: 
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. 

Extra Omschrijving 1:
Oorbellen van Labradoriet en rode Jaspis, ca. 22 mm lang, gemeten zonder het haakje. De haakjes zijn zilverkleurig en nikkelvrij.
Extra Omschrijving 2:
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je
Kleur:
rood / groen
Breedte:
10 mm
Lengte:
22 mm
Extra Omschrijving 3:
Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsverter
Gewicht (kg):
0,01
Extra Omschrijving 5:
Voor meer informatie kijk je in onze mineralen databank op de rechterzijde van deze pagina.
Edelsteen:
Jaspis / Labradoriet

Schrijf een beoordeling

Oorbellen Jaspis rood / Labradoriet

Oorbellen Jaspis rood / Labradoriet

Oorbellen van Labradoriet en rode Jaspis, ca. 22 mm lan

Schrijf een beoordeling

12 vergelijkbare producten