Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1317 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Edelsteen uitgelicht: Epidoot

Met de kracht om uitputting tegen te gaan welke gepaard gaat met overbelasting door stress en vermoeidheid, wilden wij graag Epidoot eens in het zonnetje zetten.

Epidoot

Deze prachtige krachtpatser is namelijk een top steen voor deze periode! Veel mensen zullen na de afgelopen maanden behoorlijk uitgeput zijn. Dus ben je ontzettend toe aan vakantie en een beetje uitgeblust? Dan kan Epidoot je heel fijn helpen. Epidoot werkt namelijk ook regenererend en ontgift jouw aura van negatieve energie. Daarnaast helpt Epidoot om jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde op te krikken, waardoor je jezelf leert accepteren zoals je bent. Mede hierdoor kun je heerlijk in het moment leven en genieten van het leven.

Ook is Epidoot een steen die je met een realistische blik naar jezelf laat kijken. Naast het vergroten van jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde, helpt het je ook uit een slachtoffer rol te komen. Zo helpt Epidoot je te zien dat zelfmedelijden en zelfkritiek je niet verder brengen. Ben je perfectionistisch? Epidoot helpt je inzicht te krijgen in onrealistische doelen die je najaagt. Onrealistische doelen brengen alleen maar frustratie en zorgen dat je blijft hangen in teleurstelling. Helemaal niet nodig!

In het kort helpt Epidoot je inzicht te krijgen in jouw eigen capaciteiten en valkuilen. Hierdoor brengt Epidoot indirect ook geluk ;-). Accepteer jezelf zoals je bent en houd van jezelf. Prachtige boodschap, toch?

Zet het op jouw bureau of naast jouw nachtkastje. In elk geval op een plek waarmee je zeer regelmatig geconfronteerd kunt worden met jouw eigen stukje Epidoot.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.