Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1318 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Jaspis polychroom hanger in zilver nr. 8

Jaspis polychroom hanger in zilver nr. 8

JAPO8
Laatste items in voorraad
Adviesprijs: € 84,45
€ 82,56
€ 82,56
Incl. BTW

Jaspis Poychroom hanger in zilver. De steen is 40 mm lang, de hanger is totaal 55 mm lang. Gezet in 925 sterling zilver.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Jaspis Poychroom hanger in zilver. De steen is 40 mm lang, de hanger is totaal 55 mm lang. Gezet in 925 sterling zilver.

 

Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere kijk op het leven wat oprechtheid en eerlijkheid met zich meebrengt. De steen versterkt de eetlust en stimuleert de spijsvertering. Jaspis is goed voor zowel de bloedvaten als het ademhalingsstelsel.

 

Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jaspis heft blokkades op in de galkanaal en helpt bij het afvoeren van galstenen. Jaspis helpt tegen zwangerschapsbraken en helpt tegen impotentie (veroorzaakt door trauma), stress, overspannenheid, menstruatieproblemen. De steen heeft een heilzame werking op aambeien, klachten aan de schildklier, maag, darm en/of lever, nierkwalen en brandend maagzuur.

Extra Omschrijving 1
Jaspis Polychroom hanger in zilver. De steen is 40 mm lang, de hanger is totaal 55 mm lang. Gezet in 925 sterling zilver.
Kleur
Bruin / grijs
Gewicht (kg)
0,0218
Breedte
32 mm
Extra Omschrijving 2
Jaspis geeft je meer vitaliteit en uithoudingsvermogen. Je weerstand en levenskracht zal toenemen. Jaspis geeft je een nuchtere
Edelsteen
Jaspis
Extra Omschrijving 3
Jaspis herstelt spieren en zenuwen na bijv. intensief sporten. Heeft een heilzame werking op de lever en ontgift het bloed. Jasp
Maat
5,5 cm
Lengte
55 mm
1 Item
Nieuw product
Geen reviews

4 Andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.