Beoordeling 9 gebaseerd op 1207 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rozenkwarts guasha massage schraper hart

Rozenkwarts guasha massage schraper hart

8718561054838
€ 19,50
Incl. BTW

Guasha schraper van de edelsteen Roze kwarts. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.

Guasha schraper van de edelsteen Roze kwarts. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.

 

Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien.

 

Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode behandel je de huid waar blokkades behandelt moeten worden. Deze techniek laat rode verkleuringen op de hui achter, hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. De huid wordt hierbij niet beschadigd en de verkleuringen trekken weg binnen 2 tot 6 dagen. Een verandering is meteen te merken.

 

Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenparadijs.

Extra Omschrijving 1
Guasha schraper van de edelsteen Roze kwarts. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvo
Kleur
Roze
Gewicht (kg)
0,053
Hoogte
0,6 cm
Breedte
5 cm
Extra Omschrijving 2
Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er me
Edelsteen
Roze kwarts
Extra Omschrijving 5
Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.
Extra Omschrijving 3
Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de gesla
Maat
8 cm
Lengte
8 cm
185 Items
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten