Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1279 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Basalt guasha massage schraper rechthoek

Basalt guasha massage schraper rechthoek

8718561055156
€ 13,95
Incl. BTW

Guasha schraper van de edelsteen Basalt, ook als hotstone te gebruiken. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.

Guasha schraper van de edelsteen Basalt, ook als hotstone te gebruiken. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.

 

Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn.

 

Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode behandel je de huid waar blokkades behandelt moeten worden. Deze techniek laat rode verkleuringen op de hui achter, hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. De huid wordt hierbij niet beschadigd en de verkleuringen trekken weg binnen 2 tot 6 dagen. Een verandering is meteen te merken.

 

Extra Omschrijving 1
Guasha schraper van de edelsteen Basalt, ook als hotstone te gebruiken. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lich
Kleur
Zwart
Gewicht (kg)
0,075
Breedte
6 cm
Extra Omschrijving 2
Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er me
Edelsteen
Basalt
Extra Omschrijving 5
Voor meer informatie over de werking van edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenparadijs.
Maat
8 cm
Lengte
8 cm
5 Items
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten

10 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.