Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Kwarts kristallen, Mexico, nr. 383 Bekijk afbeelding

Adviesprijs: € 75,00

Kwarts kristallen, Mexico, nr. 383

€ 74,38 incl. BTW

Nieuw

Kwarts kristallen van 12 cm. Gevonden in Mexico.

Meer details

COL383

Waarschuwing: laatste items in voorraad!

1 Artikel in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Kwarts kristallen van 12 cm. Gevonden in Mexico.

 

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. Bergkristal is zeer geschikt voor energetisch werk. wordt gebruikt bij healing, meditatie, reiki, massage. Bergkristal kun je op de voorhoodchakra leggen bijvoorbeeld bij migraine ef door het dragen van bergkristal als ketting of hanger. Laad de steen op in de zon. Bergkristal wordt veel gebruikt in combinatie met andere stenen als elixer omdat hij de werking van de andere geneeskrachtige stenen versterkt en zorgt voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend, helpt met geduld krijgen, heeft een genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest en geeft volharding, jij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreukgroei. Bergkrsital versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en helpt je om helder te kunnen denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen.

 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden, (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkrsital van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkrsital helpt tegen depressie, slapenloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Extra Omschrijving 1:
Kwarts kristallen van 12 cm. Gevonden in Mexico.
Extra Omschrijving 2:
Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in
Kleur:
bonte kleuren
Hoogte:
7 cm
Breedte:
8 cm
Lengte:
12 cm
Maat:
12 cm
Extra Omschrijving 3:
Bergkristal is zeer geschikt voor energetisch werk. wordt gebruikt bij healing, meditatie, reiki, massage. Bergkristal kun je op de voorhoodchakra leggen bijvoorbeeld bij migraine ef door het dragen van bergkristal als ketting of hanger. Laad de steen op
Gewicht (kg):
1
Edelsteen:
Bergkristal

Schrijf een beoordeling

Kwarts kristallen, Mexico, nr. 383

Kwarts kristallen, Mexico, nr. 383

Kwarts kristallen van 12 cm. Gevonden in Mexico.

Schrijf een beoordeling

3 vergelijkbare producten