Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bergkristal, Zwavel, Polen, nr. 373 Bekijk afbeelding

Adviesprijs: € 130,00

Bergkristal, Zwavel, Polen, nr. 373

€ 94,21 incl. BTW

Nieuw

Bergkristal met Zwavel, het kristal heeft een fijne naaldvormige structuur. Vindplaats Polen, formaat ca. 10 cm

Meer details

COL373

Waarschuwing: laatste items in voorraad!

1 Artikel in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen: 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen: 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Bergkristal kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Bergkristal met Zwavel, het kristal heeft een fijne naaldvormige structuur. Vindplaats Polen, formaat ca. 10 cm
Extra Omschrijving 2:
Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in
Kleur:
geel / wit
Hoogte:
5 cm
Breedte:
7 cm
Lengte:
10 cm
Maat:
10 cm
Extra Omschrijving 3:
Zwavel heeft een negatieve lading en stimuleert paranormale gaven. Het reinigt de huid en bind- en vetweefsel en geeft een geestelijke/spirituele reiniging. Het harmoniseert negatieve uitstralingen en emoties. Het helpt bij koppigheid en hemeurigeheid. He
Gewicht (kg):
0,7
Extra Omschrijving 4:
Zwavel is giftig en kan niet direct op de huid worden gedragen. Leg het mineraal op een voor u relevante plek, liefst nog onder een stolp.
Edelsteen:
Bergkristal / Zwavel

Schrijf een beoordeling

Bergkristal, Zwavel, Polen, nr. 373

Bergkristal, Zwavel, Polen, nr. 373

Bergkristal met Zwavel, het kristal heeft een fijne naaldvormige structuur. Vindplaats Polen, formaat ca. 10 cm

Schrijf een beoordeling

2 vergelijkbare producten