Beoordeling 9 gebaseerd op 1116 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Amethist Uruguay A ruw Bekijk afbeelding

Amethist Uruguay A ruw

€ 103,30 incl. BTW

Nieuw

Amethist uit Uruguay, ontzettend mooie donkere stukken Amethist te koop in verschillende formaten. De prijs is per kilo. Bestel vanaf 2 kilo vanwege het minimum formaat.

Meer details

8718561000385

Dit product wordt niet los verkocht. U moet minstens 2.00 aantal toevoegen voor dit product.

89 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Amethist kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Amethist uit Uruguay, ontzettend mooie donkere stukken Amethist in verschillende formaten vanaf 1 kilo.
Extra Omschrijving 2:
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie van verlies, wilskracht, ne
Kleur:
paars
Extra Omschrijving 3:
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapenloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress, zenuwachtigheid.
Gewicht (kg):
1
Besteleenheid:
per kilo
Extra Omschrijving 5:
Voor meer informatie over Amethist kijk je in onze mineralen databank.
Minimale besteleenheid:
2
Edelsteen:
Amethist

Schrijf een beoordeling

Amethist Uruguay A ruw

Amethist Uruguay A ruw

Amethist uit Uruguay, ontzettend mooie donkere stukken Amethist te koop in verschillende formaten. De prijs is per kilo. Bestel vanaf 2 kilo vanwege het minimum formaat.

Schrijf een beoordeling

89 vergelijkbare producten