Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bergkristal donuthanger 30 mm aan koord

Bergkristal donuthanger 30 mm aan koord

8718561056474
€ 9,00
Incl. BTW

Donuthanger van 30 mm aan koord met de edelsteen Bergkristal. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen: 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen: 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Bergkristal kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1
Donuthanger 30 mm Bergkristal aan koord
Kleur
Wit / transparant
Gewicht (kg)
0,02
Breedte
3 cm
Extra Omschrijving 2
Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloed zuiverend, helpt met geduld krijgen, genezende werking in het algemeen, g
Extra Omschrijving 5
Voor meer info over de werking edelstenen kijk je in de mineralen databank van Ruben Robijn mineralenparadijs.
Extra Omschrijving 3
Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brande
Maat
3 cm
Lengte
One-size
12 Items
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten