Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles Bekijk afbeelding

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles

€ 29,95 incl. BTW

Nieuw

Mind en Focus drinkwater in een handige meeneemfles. De

Meer details

8718561045362

5 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
12 10% Tot € 35,94

Mind en Focus drinkwater in een handige meeneemfles. De fles bevat Fluoriet, Sardonyx en Amethist.

 

Deze edelsteencombinatie van groene Fluoriet, Sardonyx en Amethist versterkt het geheugen, bevordert de concentratie en helpt je om beter te focussen. Ook geschikt voor studiedoeleinden. Groene Fluoriet voor het absorberen en reproduceren van leerstof, snel denken en begripsvermogen. Hij bevordert de concentratie en helpt om verbanden te leggen met de al aanwezige informatie. Harmoniseert linker en rechter hersenhelften. Sardonyx verhoogt de waarneming en het onderscheidingsvermogen, verbetert de concentratie en versterkt de zintuigen en het vermogen om dingen op te nemen. Amethist geeft helderheid en bewustzijn, stimuleert de hersenen en maakt alert. Hij scherpt de geest en laat je zien wat echt belangrijk is, geeft innerlijk vrede en versterkt de intuïtie.

 

De fles is BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de fles handige losse delen bevat. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen.

 

Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren u niet meer dan 2 flessen per dag te drinken.

Extra Omschrijving 1:
Mind en Focus drinkwater in een handige meeneemfles. De fles bevat Fluoriet, Sardonyx en Amethist.
Extra Omschrijving 2:
Deze edelsteencombinatie van groene Fluoriet, Sardonyx en Amethist versterkt het geheugen, bevordert de concentratie en helpt je om beter te focussen. Ook geschikt voor studiedoeleinden. Groene Fluoriet voor het absorberen en reproduceren van leerstof, s
Kleur:
groen
Hoogte:
25 cm
Breedte:
7,5 cm
Maat:
25 cm
Extra Omschrijving 3:
De fles is BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de fles handige losse delen bevat. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml.
Gewicht (kg):
0,33
Extra Omschrijving 4:
Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verv
Edelsteen:
Amethist / Fluoriet / Sardonyx

Schrijf een beoordeling

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles

Mind en Focus drinkwater in een handige meeneemfles. De

Schrijf een beoordeling

6 vergelijkbare producten