Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Orgonite draken schedel roze
Orgonite draken schedel roze
Orgonite draken schedel roze
Orgonite draken schedel roze
Orgonite draken schedel roze
Orgonite draken schedel roze

Orgonite draken schedel roze

8718561064806
€ 65,00
Incl. BTW

Orgonite draak in roze kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

  • Niet goed, geld terug
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis uw bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in onze winkel kijken!

Orgonite draak in roze kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

 

Een drakenschedel staat voor wijsheid en is de bewaker van schatten, je kunt dat letterlijk en figuurlijk nemen. Van schedels wordt gezegd dat zij hun hoeder kiezen en niet andersom. Ik deel die mening. Veel mensen vinden schedels afstotelijk… maar toch die ene… en zo begint het! Een schedel heeft een eigen wil en een eigen wezen. Wanneer je de hoeder van een (kristallen) draak bent dan weet je dat je beschermd bent! Draken zijn bedreven beschermers die liefdevol over je waken.

 

Om te werken met je drakenschedel hoef je deze niet fysiek bij je in de buurt te zijn. Wanneer je ergens bent en je voelt je niet veilig dan kun je op afstand contact maken met ‘jouw draak’ en om bescherming vragen. Door hun energetische bescherming voel je je direct beter. Je kunt je draak natuurlijk ook vragen om (energetisch) met je mee te reizen. Je kunt ook met de schedel werken door ermee te mediteren, Informatie uitwisselen. Wanneer de schedels in een kring gezet worden met andere schedels of kristallen, wisselen ze onderling ook informatie uit.

 

De Ruben Robijn Orgonite draak bestaat uit een geheime speciale mix van edelstenen en metalen uitgependeld voor elke specifieke draak. Deze toevoeging geeft een extra werking aan de algemene eigenschappen van de draak. Elke draak wordt met de hand gemaakt daardoor kunnen er kleine imperfecties zijn in het eindproduct, dit heeft geen invloed op de werking.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Extra Omschrijving 1
Orgonite draak in roze kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op!
Kleur
Roze
Gewicht (kg)
0,23
Breedte
7 cm
Extra Omschrijving 2
Een drakenschedel staat voor wijsheid en is de bewaker van schatten, je kunt dat letterlijk en figuurlijk nemen. Van schedels wo
Extra Omschrijving 5
Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële
Extra Omschrijving 3
Om te werken met je drakenschedel hoef je deze niet fysiek bij je in de buurt te zijn. Wanneer je ergens bent en je voelt je nie
Maat
10 cm
Lengte
10 cm
Extra Omschrijving 4
De Ruben Robijn Orgonite draak bestaat uit een geheime speciale mix van edelstenen en metalen uitgependeld voor elke specifieke
5 Items
Geen reviews

Vergelijkbare producten

25 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.