Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1255 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wat doet element kalium?

Kalium
Is belangrijk voor de stofwisseling binnen de cellen, de druk in de cellen, en het bloed, en daardoor ook voor de werking van de nieren. Is samen met natrium belangrijk voor de overdracht van zenuwprikkels en de zenuwprikkel richting spieren en organen. Vooral de hartspier is gevoelig voor het kaliumgehalte in het bloed. 

Werkt in op de epifyse (pijnappelklier) en het dag-nachtritme. Is ook belangrijk voor het transport en de verwerking van glucose in de cellen. Maakt tevreden en kalm. Helpt pijn en ongemakken te accepteren. Werkt goed tegen een ochtendhumeur. Vergroot je gevoel van eigenwaarde en eigenliefde. Helpt jezelf niet als slachtoffer te zien, maar de situatie in eigen hand te nemen. Verbetert het observatievermogen. Helpt te relativeren. 

Wordt opgenomen uit de dagelijkse voeding, uit groente, fruit met name bananen, aardappelen, vlees, brood en melk, maar vooral uit erwten en bonen. 

Edelstenen met kalium
Albiet, amazoniet, analciem, andalusiet, anorthiet, apofylliet, aventurijn, apofylliet, aquamarijn, beryl, beryl goud, biotiet, bixbiet, charoiet, chiastoliet, epidoot, graniet, haliet, heliodoor, hoornblende, kyaniet, labradoriet, lepidoliet, maansteen, moldaviet, morganiet, mosagaat, muscoviet, natroliet, natuurlijk glas, obsidiaan, porfyriet, psilomelaan, rhodoniet, rhyoliet, scoleziet, sillimaniet, smaragd, sodaliet, sugiliet, tanzaniet, tektiet, toermalijn (alle kleuren), ulexiet, unakiet, vesuvianiet, zoïsiet, zonnesteen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.