Beoordeling 9 gebaseerd op 1055 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Opaal boulder

Naast de algemene werking van opaal zoals dat hij beschermend werkt en zuivert, hij je vrolijkheid en optimisme schenkt, je levenslustig maakt en je de mooie dingen zoals kunst leert te waarderen. Hij je eigen creativiteit en originaliteit versterkt en de steen van de liefde is en je helpt om (weer) te genieten van seksualiteit en passie, heeft de Boulder opaal ook nog eigen eigenschappen zoals dat hij humor bevorderd en je helpt om vreugde aan anderen te schenken. Hij helpt je zelfs wanneer je teleurgesteld wordt om daar de positieve kant ervan te zien. 

 • Sterrenbeeld:
  Kreeft, schorpioen, boogschutter, vissen
 • Kleur:
  Bruin, groen, blauw
 • Maand:
  J
  uli, november, december, maart
 • Chakra:
  Alle chakra's


Werking opaal boulder

Klachten verminderen: 
Opaal boulder werkt over het algemeen goed tegen infecties, is koortsverlagend en heeft een heilzame werking op de bijnieren voor wat betreft de productie van insuline. Opaal kan ook de symptomen van de ziekte van Parkinson vertragen. Boulderopaal  verzacht teleurstelling en gevoel van teneergeslagenheid.

Eigenschappen bevorderen:
Opaal boulder bevordert het zelfgenezende vermogen en werkt zuiverend. Boulderopaal geeft humor een maakt extravert. De steen heeft een positieve werking op het geheugen, de darmen, de nieren, de lymfen en verbetert de toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen.  

Toepassing: 
Boulder opaal kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Opaal wordt gebruikt bij healing, meditatie en edelsteentherapie. Zeer geschikte steen om bij massage te gebruiken doordat hij de toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen, weefsel en organen verbetert.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!