Beoordeling 9 gebaseerd op 1057 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Koriet

Koriet, ook ammoliet of calcentien genoemd, bestaat uit gefossiliseerde ammoniet schelpen en is een krachtige bondgenoot van het emotionele lichaam, om deze te helen en in balans te brengen. Koriet zorgt dat je sereniteit vindt in moeilijke omstandigheden en helpt je met het ontdoen van onderbewuste spanningen en kwetsuren uit het verleden. 

 • Sterrenbeeld:
  onbekend
 • Kleur: 
  groen, bruin, oranje, geel, blauw
 • Maand:
  onbekend
 • Chakra:
   basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e), kruinchakra (7e), zonnevlechtchakra (3e)

Werking Koriet

Klachten verminderen: 
Koriet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid, stabiliseert te snelle spirituele ontwikkeling, helpt bij spijsverteringsproblemen, helpen bij herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.

Eigenschappen bevorderen:
 Koriet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een zaak, brengt geestelijke ontwikkeling, versterkt het immuunsysteem, verbeterd vitaliteit en uithoudingsvermogen, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spierenactiviteit, bevordert de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven.

Toepassing: 
Koriet is zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie om de verbinding met hogere bewustzijnstoestanden te bevorderen. Kan op het lichaam gedragen worden. Moet wel regelmatig gereinigd worden onder stromen water of salierook, vooral als het gebruikt wordt voor healingwerk. 

Harmoniseert met:
 Koriet resoneert goed met alle leden van de calcietgroep en met seleniet, celestiet, fenakiet en herkimer-diamant. Hematiet kan in samenwerking met Koriet je helpen om je meer geaard te voelen na een astrale reis. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gerelateerde producten: