Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Over ons

Ruben Robijn is inmiddels 15 jaar actief op het gebied van het  verkopen van ruwe mineralen en edelstenen. Sinds een paar jaar zijn we te vinden op het internet met onze sites voor de groothandel en de consument.

In Nederland hebben we aan de grens (Duiven vlak bij Arnhem) met Duitsland een showroom van meer dan 1000 m2 vloeroppervlak en zijn elke doordeweekse dag geopend. De winkel is toegankelijk voor consumenten en retailers. Bij binnenkomst krijgt u een Ruben Robijn klantenkaart met uw persoonlijke gegevens zodat u snel en gemakkelijk uw gewenste edelstenen en mineralen kunt kopen.

We zijn te vinden op www.rubenrobijn.nl


Onze gegevens in Nederland zijn:
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
026-3794674
[email protected]

KVK: 73290610
BTW: NL859442135B01
IBAN: NL11ABNA0838014887
BIC: ABNANL2A


Alweer 15 jaar profileert groothandel Ruben Robijn zich, gespecialiseerd in circa 7000 producten zoals bijvoorbeeld in:

Mineralen

Fossielen

New Age

Ruw

Ammonieten

Sieraden

Gepolijst

Ruw fossiel hout

Engelen

Waterstenen

Gepolijst fossiel hout

Therapeut artikelen

Zakstenen 

Houten bollen

Chakra artikelen

Trommelstenen

Orthoceras

Massagestenen

Edelsteenhangers

Trilobieten

Oosterse artikelen

Nieuwetijdstenen

Speerpunten

Wierook

Displays

Haaientanden

Klankschalen

 

Dagelijks is ons team op zoek naar artikelen welke u als klant kunnen bekoren tegen scherpe prijzen. De edelsteen artikelen die wij verkopen bij groothandel Ruben Robijn komen van over de gehele wereld. Landen zoals Brazilië, Peru, Pakistan, China, zuid Amerika en Marokko zijn de meest bekende leveranciers, maar ook andere landen blijven ons verrassen met hun edelsteen artikelen.

Onze klanten bij Ruben Robijn zijn veelal particulieren, winkeliers zoals mineralenwinkels, Natuurwinkels, New Age winkels, Reformwinkels, kralenwinkels, cadeauwinkels, museumwinkels, maar ook markthandelaren, sieradenontwerpers, therapeuten en vele anderen.

Ruben Robijn wil met u meedenken, met u als wederverkoper of als consument. Onze veelal scherpe prijzen betekenen in de huidige markt meer kans op verkopen, maar wel met gezonde marges. Bij mineralenparadijs Ruben Robijn hanteren wij de visie: “Als het met u goed gaat, dan gaat het met ons ook goed".Mahatma Gandhi

Deze bijzondere man had een visiestatement voor bedrijven welke wij geheel onderstrepen.

“Een klant is de belangrijkste bezoeker in ons bedrijf. Hij is niet afhankelijk van ons. Wij zijn afhankelijk van hem. Hij is geen interruptie tijdens ons werk. Hij is de doelstelling van ons werk. Hij is geen buitenstaander in ons werk. Hij maakt daar deel van uit. Wij doen hem geen plezier om hem te bedienen. Hij doet ons een plezier en geeft ons de gelegenheid om het te doen.“

Kortom, wij vinden bij Ruben Robijn dat u op de 1e plaats staat.

Al onze artikelen staan uitgestald in onze showroom aan de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt direct zien, uitzoeken, afrekenen en gelijk meenemen. Wij hanteren bij Ruben Robijn het principe “elke verkoop is een verkoop”. U bent dan niet gebonden om per dozijn of grote aantallen in te kopen. Per stuk kopen is staat geheel vrij bij Ruben Robijn.


Prijzen

Alle vermelde prijzen bij mineralen en edelsteenwinkel Ruben Robijn zijn consumentenprijzen, voor de retailers zoals: winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en wederverkopers gelden andere inkoopsprijzen. Uw kortingspercentage is bekend aan de balie. Bij inloggen op de webshop wordt uw kortingpercentage direct toegepast.


U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen bij ons. Klik hier voor onze openingstijden.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze website en bestellen van onze artikelen.Met vriendelijk groet,
Team Ruben Robijn

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.