Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wie zijn wij?

Edelsteen groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn is een bedrijf dat vanaf 2004 bezig is met de in- en verkoop van ruwe en geslepen edelstenen en mineralen. Tot 2006/7 zijn wij actief geweest op de particuliere markt. Wij hebben hierna een verschuiving gemaakt naar groothandel, en sinds 2016 verkopen wij aan zowel bedrijf als consument.

In ons assortiment hebben wij een enorme diversiteit aan edelstenen en mineralen. We verkopen zowel ruwe mineralen als gepolijste sculpturen, dierfiguren, piramiden, bollen, harten, maar ook sieraden van edelsteen en met zilveren zetting zijn aanwezig. In 2016 hebben wij onze Aqua Gems lijn gelanceerd voor het zelf maken van edelsteenwater. Ook hebben wij een kleine ruimte gereserveerd voor bijproducten zoals fossielen en oosterse artikelen.

Omdat bewust leven erg belangrijk is, werken wij alleen met door ons gecontroleerde bedrijven. We proberen altijd onze leveranciers te ontmoeten en hebben ook al veel reizen gemaakt naar verschillende landen om met eigen ogen te zien hoe de omstandigheden hier zijn. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat mensen en natuur met alle respect behandeld worden die zij verdienen. We kunnen hiervoor geen keurmerk afgeven van Fair-Trade maar hopen wel hierin goed bij te dragen!

Ons bedrijf bestaat uit 7 vaste medewerkers. Het kleine team zorgt voor een vertrouwd gevoel zodat je weet met wie je zaken doet. Mocht u vragen hebben dan weet u ons te vinden!


Edelsteen groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn 
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
026-3794674
[email protected]

KvK: 73290610
BTW: NL859442135B01
IBAN: NL11ABNA0838014887
BIC: ABNANL2A

Klik hier voor onze locatie op Google Maps.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.