Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1255 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hoe bereid je een drinkfles?             

U kiest een drinkfles met edelsteencombinatie uit  welke voor u het meest van toepassing is of u het meeste aanspreekt. Vervolgens vult u deze drinkfles met schoon en zuiver water. (Let op! Hoe beter de waterkwaliteit is, des te beter uw edelsteenelixer zal werken.) Laat deze minimaal 1 uur staan alvorens deze te drinken. 

Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot krachtige werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren u om niet meer  dan 2 flessen per dag te drinken. Aanvullen met ‘normaal’ water is geen probleem.

De inhoud van de edelsteen drinkfles geeft een bepaalde energie/frequentie af. Deze energie/frequentie met haar specifieke eigenschappen, wordt afgegeven aan het water. Zorg wel voor water dat van goede kwaliteit is. Het water heeft namelijk een geheugen, zoals Masuro Emoto heeft aangetoond.   Het water slaat deze informatie tijdelijk op. Door het elixer te drinken zullen uw vitale lichaamsdelen geharmoniseerd worden. Elke combinatie heeft haar specifieke eigenschappen.   

Bij edelsteenwinkel en groothandel Ruben Robijn mineralenparadijs vindt u diverse edelsteenmelanges in speciale ‘daarvoor ontworpen’ BPA-vrije (tritan) drinkflessen. Het maken van edelsteenelixers kan op verschillende manieren. De edelsteen drinkfles is één manier om een edelsteenelixer te maken en te drinken.  

Let wel: Alle aangeboden edelsteencombinaties vervangen geen dokter.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.