Beoordeling 9 gebaseerd op 1137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Groothandel Ruben Robijn

Bij groothandel Ruben Robijn kan elke retailer, winkelier, musea, webshop, handelaar therapeut etc. zijn edelstenen en mineralen kopen. U hoeft bij Groothandel Ruben Robijn geen grote aantallen te kopen om een leuke korting te krijgen. U kunt zoveel kopen als u wilt. Dus ook kleine aantallen. Dat geeft u de mogelijkheid om een mooie collectie op te bouwen voor uw klanten. En dat brengt meer beleving in uw zaak.


Inschrijven bij Groothandel Ruben Robijn

U kunt zich via deze site inschrijven om in te kopen bij de groothandel, hieraan is wel verbonden dat u een inschrijving heeft bij de kamer van koophandel. U inschrijving wordt dan in behandeling genomen en binnen 1 werkdag heeft u een voorlopige inlogcode. Tevens is is bekend in welke korting percentage u krijgt.  Het betekent dat u dan wanneer u opnieuw inlogt de voor u geldende prijzen zichtbaar worden. ( dus korting is hier al toegepast) Als u niet ingelogt bent, dan ziet u de consument prijzen. 

Inschrijven in de showroom te Duiven

U kunt zich ook inschrijven in onze showroom van 1000 m2 met meer dan 7.800 verschillende artikelen op voorraad. U ziet dan gelijk alle mooi edelstenen en mineralen. Groothandel Ruben Robijn nodigt u uit om deze bijzondere edelstenen en mineralen zoals bergkristal, robijnen, malachiet en fossielen aan te raken en vast te houden zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw bijzondere collectie mineralen. Ons team Ruben Robijn zal u hierbij desgewenst helpen door een kleine rondleiding te geven en uw mogelijke vragen zorgvuldig te beantwoorden.  

Groothandel Ruben Robijn biedt ook een mogelijkheid voor een website en of koppeling 

Groothandel; Ruben Robijn levert al verschillende websites met een koppeling naar onze groothandel site. Dit kan een uw eigen site zijn ( bij gebleken geschiktheid) of een site in samenwerking met Ruben Robijn. Op uw site staan uw eigen artikelen en die van Ruben Robijn ( 7.800 Ruben Robijn ) . Uw klant bestelt via deze site een paar Ruben Robijn artikelen. Dan kunnen wij deze bestelde artikelen rechtstreeks sturen naar u uw klant. Onder uw naam en labels. 

Het heeft een enorm voordeel voor u. Er hoeft immers geen voorraad ingekocht te worden en het versturen wordt u geheel uit handen genomen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ilja Bruggeman. [email protected] voor meer uitgebreide informatie met bij horende voorwaarden. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Ilja Bruggeman tel: +31 (0) 26 379 4674

showroom Ruben Robijn