Beoordeling 9 gebaseerd op 1154 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Groothandel Ruben Robijn

Bij groothandel Ruben Robijn kan elke retailer, winkelier, musea, webshop, handelaar therapeut etc. zijn edelstenen en mineralen kopen. U hoeft bij groothandel Ruben Robijn geen grote aantallen te kopen om een leuke korting te krijgen. U kunt zoveel kopen als u wilt, dus ook kleine aantallen. Dat geeft u de mogelijkheid om een mooie collectie op te bouwen voor uw klanten en dat brengt meer beleving in uw zaak.


Inschrijven bij Groothandel Ruben Robijn

U kunt zich via deze site inschrijven om in te kopen bij de groothandel, hieraan is wel verbonden dat u een inschrijving heeft bij de kamer van koophandel. Uw inschrijving wordt dan in behandeling genomen en hoort u vaak dezelfde dag nog of uw account akkoord i. Tevens geven wij dan aan welk kortingspercentage u ontvangt. Dit betekent dat wanneer u inlogt, de voor u geldende prijzen zichtbaar worden (dus korting is hier al toegepast). Wanneer u niet ingelogd bent, dan ziet u de consumentenprijzen. 

Inschrijven in de showroom te Duiven

U kunt zich ook inschrijven in onze showroom van ruim 1000 m2 met meer dan 7.800 verschillende artikelen op voorraad. U ziet dan gelijk alle mooie edelstenen en mineralen. Groothandel Ruben Robijn nodigt u uit om deze bijzondere edelstenen en mineralen zoals bergkristal, robijn, malachiet en fossielen aan te raken en vast te houden zodat u de juiste keuzes kunt maken voor uw bijzondere collectie mineralen. Ons team van Ruben Robijn zal u hierbij desgewenst helpen door een kleine rondleiding te geven en uw mogelijke vragen zorgvuldig te beantwoorden.  

Groothandel Ruben Robijn biedt ook een mogelijkheid voor een website en/of koppeling 

Groothandel Ruben Robijn levert al verschillende websites met een koppeling naar onze groothandelsite. Dit kan een uw eigen site zijn (bij gebleken geschiktheid) of een site in samenwerking met Ruben Robijn. Op uw site staan uw eigen artikelen en die van Ruben Robijn (7.800 Ruben Robijn). Uw klant bestelt via deze site een paar Ruben Robijn artikelen. Dan kunnen wij deze bestelde artikelen rechtstreeks sturen naar u uw klant. Onderaan uw naam en labels. 

Het heeft een enorm voordeel voor u. Er hoeft immers geen voorraad ingekocht te worden en het versturen wordt u geheel uit handen genomen. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Ilja Bruggeman door te mailen voor meer uitgebreide informatie met bijbehorende voorwaarden. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Ilja Bruggeman tel: +31 (0) 26 379 4674.

showroom Ruben Robijn