Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Verhuur van edelstenen en mineralen

Heeft u voor een receptie, bruiloft, begrafenis, feestje of een ander evenement tijdelijk een mooie edelsteen nodig ter decoratie of ter aankleding van de ruimte? Dan bent u bij Ruben Robijn BV aan het goede adres. Heeft u uw zinnen gezet op een grote amethist geode om bij uw receptietafel te plaatsen? Of misschien wel ons Jade drakenschip? Om deze aan te schaffen, terwijl je het stuk maar 1 of een aantal dagen nodig hebt is absoluut niet handig en dit begrijpen wij maar al te goed!


Wij verhuren stenen tegen een zeer aantrekkelijk tarief onze grote stukken. Dit tarief is namelijk 10% van onze verkoopwaarde. Wij verhuren onder deze voorwaarden aan iedereen, particulieren en bedrijven.


Rekenvoorbeeld:
Een steen van € 1.300,00 kost u voor de eerste dag € 130,00. Elk dag daarop volgend komt er 50% bij, dus € 65,00 per extra dag.


Bij huren van 3 dagen komt de huurprijs op € 260,00. U pint een een borg van 25% = € 325,00 en bij inlevering van de steen ontvangt u het verschil = € 65,00 retour gestort op uw rekening.


Wilt u meer weten of gebruik maken van onze verhuurservice? Kom langs of email ons voor meer informatie.

Amethist geode te huur bij groothandel Ruben Robijn BV

Voorwaarden

Uiteraard zijn er een aantal algemene voorwaarden van toepassing bij verhuur van onze edelstenen en mineralen.

1) U als huurder kunt het product in de winkel of online uitzoeken. Het transport van en naar de locatie regelt u zelf. Indien gewenst, kunnen wij het product verzenden/brengen, wij zullen hiervoor kosten in rekening brengen.

2) U als huurder betaalt een borg (met PIN, minimaal 25%) voor meenemen/aflevering van het product. De huurprijs zal bij retournering van het product verrekend worden met de borg en naar u retour gestort worden.

3) Omdat onze producten niet meer te verkopen zijn wanneer deze beschadigd zijn, ligt het volledige risico bij u als huurder. Mocht het product gebroken of beschadigd zijn, dan kunnen wij deze niet retour nemen en zullen wij de volledige verkoopprijs aan u doorberekenen (het betaalde huurbedrag in mindering gebracht). Indien het product gehouden wordt, dan zal het restant van de waarde in rekening worden gebracht.

4) Mocht een gehuurd product onverhoopt gestolen worden, dan ligt het volledige risico bij u als huurder. Wij zullen de volledige verkoopprijs aan u doorberekenen (het betaalde huurbedrag in mindering gebracht).

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.