Beoordeling 9 gebaseerd op 1205 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Shaman stones

Shaman stones, ook wel Moqui marbles of thunder balls genoemd, beschermen je tegen negatieve, occulte krachten. Hij zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen blijft staan en doorzet zonder terug te hoeven slaan. Shaman stones geeft je innerlijke kracht en helpt je bij het doorbreken van lokkades. Shaman stones maken je positief en vrolijk, ze geven je een gevoel van gelukzaligheid. Bij indiaanse tradities worden ze gebruikt ter bevordering van astraal reizen en stimuleren ze het verkrijgen van visioenen.   

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend
 • Kleur: 
  roest, oranjebruin, grijs
 • Maand: 
  onbekend
 • Chakra: 
  basischakra(1e), voorhoofdchakra(3)

Werking Shaman stones

Klachten verminderen: 
Shaman stones beschermen je tegen negatieve krachten van buitenaf zoals bijvoorbeeld voodoo krachten. De bollen heffen verwarring. Shaman stones werkt korstverlagend en helpt bij ijzertekort. Shaman stones zijn goed tegen slaapproblemen, geelzucht en uitdroging.

Eigenschappen bevorderen: 
Shaman stones werken aardend, en beschermend. Ze geven je doorzettingsvermogen en maken je standvastig. Shaman stones hebben een positieve werking op de spieren, botten, opname van calcium, en de lever. Shaman stones zuiveren en ontslaken en bevorderen de spijsvertering en uitscheiding. Shaman stones bevorderen het immuunsysteem en de vruchtbaarheid. 

Toepassing: 
Shaman stones kunnen op het lichaam of in de kleding bij je gedragen worden. De stenen kunnen ook neergelegd worden op een relevante plaats. Shaman stones worden gebruikt bij healing, astraal reizen, meditatie en als beschermer tegen occulte krachten.

Harmoniseert met: Shaman stones ondersteunen andere stenen bij de heling van het innerlijke kind.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.