Beoordeling 9 gebaseerd op 1014 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Limoniet (ijzersteen)

Limoniet, ook wel bruinijzerts of ijzersteen genoemd, kan je beschermen tegen negatieve, occulte krachten. Hij zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen blijft staan en doorzet zonder terug te hoeven slaan. Limoniet geeft je innerlijke kracht en ook net dat beetje extra dat je nodig hebt bij extreme belasting. De steen helpt om egoïsme om te buigen en het gemeenschappelijk belang te zien. Limoniet zuivert de huid en herstelt jeugdige eigenschappen.  

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend 
 • Kleur: 
  roest, oranjebruin
 • Maand: 
  onbekend
 • Chakra: 
  basischakra(1e), zonnevlechtchakra(3)

Werking Limoniet

Klachten verminderen: 
Limoniet beschermt je tegen negatieve krachten van buitenaf zoals bijvoorbeeld voodoo krachten. De steen heft verwarring op. Limoniet werkt koortsverlagend en helpt bij ijzertekort. Limoniet is goed tegen geelzucht en uitdroging.

Eigenschappen bevorderen: 
Limoniet werkt aardend, beschermt en stabiliseert. Hij helpt je in je eigen kracht te komen. Hij geeft je doorzettingsvermogen en maakt je standvastig. Limoniet heeft een positieve werking op de spieren, botten, opname van calcium en de lever. Limoniet zuivert en ontslakt en bevordert de spijsvertering en uitscheiding. Limoniet herstelt jeugdige eigenschappen. 

Toepassing: 
Limoniet kan op het lichaam of in de kleding bij je gedragen worden. De steen kan ook neergelegd worden op een relevante plaats. Limoniet wordt gebruikt bij healing, meditatie en als beschermer tegen occulte krachten.

Harmoniseert met: Limoniet ondersteunt andere stenen bij heling van het innerlijke kind.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!