Beoordeling 9 gebaseerd op 1205 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hyperstheen

Hyperstheen is een krachtig zuiverende en beschermende steen die negatieve energie omzet in positieve energie. Hij beschermt je wanneer je wenst af te reizen naar de benedenwereld.

 • Sterrenbeeld: 
  onbekend 
 • Kleur: 
  grijs, wit, groen, blauw, bruin, zwart
 • Maand: 
  onbekend
 • Chakra: 
  onbekend

Werking Hyperstheen

Klachten verminderen: 
Hyperstheen helpt je wanneer je last hebt van onzekerheden en/of angsten. Hij helpt je bij het ontgiften van negatieve energie. 

Eigenschappen bevorderen: 
Hyperstheen helpt je om diepgewortelde blokkades onder ogen te komen zodat je ze kunt opruimen. Hij helpt je te aarden en te zuiveren van alle negatieve energie om je heen. 

Toepassing: 
Hyperstheen kan op de huid gedragen worden, je kunt hem in je kleding dragen als beschermer, Onder je kussen leggen voor diepe slaap of bij meditatie. Hyperstheen wordt ook wel gebruikt bij sjamanistische reizen naar de benedenwereld.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

         

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.