Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1252 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hollandiet- kwarts

Hollandiet is een kwarts waarbij in de toppen van de transparante kristallen zwarte stippen of sterren zitten. Dit is barium mangaan en komt alleen in hollandiet voor. Deze steen helpt je om je eigenwaarde terug te vinden en jezelf te accepteren zoals je bent. Hij verwijder negatieve energie en helpt tegen stress, spanningen en hoofdpijn welke hieraan gerelateerd is. Tevens helpt hij je bij het oplossen van karmische problemen en biedt hij troost en advies. 

 • Sterrenbeeld: 
  Boogschutter 
 • Kleur: 
  Wit, zilvergrijs met zwarte stipjes / sterretjes
 • Maand: 
  December
 • Chakra: 
  Alle chakra's + de zielster (8e)

Werking Hollandiet- kwarts

Klachten verminderen: 
Hollandiet-kwarts verwijdert negatieve energie uit je lijf en je omgeving. De steen heeft een heilzame werking bij epilepsie en bloedarmoede. Hollandiet-kwarts helpt tegen problemen aan de neus, keel of oren, de slokdarm en het beenmerg. Hij helpt je bij zwaarmoedigheid en verdriet, heft depressie op. 

Eigenschappen bevorderen: 
Hollandiet-kwarts brengt licht in de duisternis en geeft hoop. Verhelpt spanning en ondersteunt het rationele denken. Hollandiet vermindert bezorgdheid en bevordert de eigenwaarde. Ondersteunt je bij gewichtsverlies en zuivert het (emotionele) lichaam. 

Toepassing: 
Hollandiet kan gebruikt worden bij meditatie en bij slaap en je zult een hoop aha momenten ervaren.  Leg hollandiet in ruimtes waar je negatieve energieën op wilt ruimen. De steen heeft enorme aantrekkingskracht op sterrenkinderen doordat hij deze een rustgevende en blij gevoel zal schenken. Ook goed op het lichaam te dragen hierdoor zul je regelmatig in verrassende doch aangename situaties terechtkomen. 

Harmoniseert met: Hollandiet-kwarts harmoniseert met herderiet en moldaviet wanneer je  je ontwikkeling wilt versnellen De combinatie van fenakiet, cryoliet en natroliet versterkt het krijgen van innerlijke beelden (visioenen). 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.