Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1255 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Hematiet met magnetiet

Hematiet met magnetiet voorkomt energetische overbelasting en draagt bij aan de regulering van het energieveld. Hij maakt het energieveld krachtiger. Hematiet geeft ook bescherming tegen elektromagnetische velden. De gemagnetiseerde hematiet geeft chackra's weer nieuwe energie (na bv ziekte) en ruimt alle rommel op die je opgepakt hebt toen je in zwakkere toestand verkeerde.

 • Sterrenbeeld: 
  Ram
 • Kleur: 
  Metaalachtig zwart/grijs glanzend
 • Maand: 
  Maart
 • Chakra: 
  Alle chackra's

Werking Hematiet met magnetiet

Klachten verminderen: 
Hematiet met magnetiet heeft een heilzame werking op de spieren bij  bv verstuiking, gescheurd over waar deze overbelast is geraakt. Je kunt er sportblessures mee helen doordat de doorbloeding toe neemt daar waar het nodig is. Wanneer je een emotionele uitbarsting hebt kan hematiet met magnetiet je weer in balans brengen, heeft een kalmerende werking. maar het helpt ook wanneer je juist verlamd bent door emotie. Hematiet magneet werkt ook als beschermer wanneer je uitgeput bent. 

Eigenschappen bevorderen: 
Hematiet met magnetiet heeft een verkwikkende werking. Hij helpt je bij het rechtzetten van je chakra's en je energievelden weer op te laden. Hij helpt je om je energieën te aarden en om hogere lichtenergieën te manifesteren op aarde.

Toepassing: 
Meditatie met hematiet met magnetiet, 1 in elke hand, werkt verkwikkend op het auraveld. Door 6 stenen over de lengte van je ruggengraat te leggen behandel je het zenuwstelsel met een heilzaam lineair magnetisch veld, alsof je de accu oplaad. Hematiet met magnetiet wordt ook gebruikt in ayuvedische en andere vormen van healing, ook goed tegen sportblessures. Wanneer je hematiet voor een achter je chakra plaats, kan dit helpen om je chakra weer goed af te stemmen en te reinigen

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.