Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Basalt

Basalt is meestal donker grijs of zwart van kleur en bestaat uit kleine kristallen van vulkanisch stollingsgesteente dat gevormd wordt door de stolling van lava waarbij de energieën van aarde en vuur samen komen. 

 • Sterrenbeeld: 
  Stier (21 april tot 21 mei), Kreeft (22 juni tot 22 juni)
 • Kleur: 
  Donker grijs of Zwart
 • Maand: 
  Mei - juni
 • Chakra: 
  Basis chakra (1e) & Heiligbeen chakra (2e)

Werking Basalt

Klachten verminderen: 
Basalt zet negatieve energieën om in positieve energie. Hij helpt bij het loslaten van spanningen en zo opgekropte emoties af te voeren uit het lichaam. Blokkades in zowel lichaam als geest worden opgeheven. Helpt bij verkrampingen en spierproblemen. Afvalstoffen worden afgevoerd. Helpt tegen slapeloosheid, winterhanden en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen.  

Eigenschappen bevorderen:
Basalt geeft kracht en stabiliteit. Brengt ontspanning waarbij hij op een zachte manier activeert en stimuleert. Basalt stimuleert het zelfhelende vermogen. Tevens heeft de steen een positieve en heilzame werking op de vruchtbaarheid (aarde) en de geslachtsorganen (vuur). Werkt stimulerend op de bloedsomloop en heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Brengt gest en lichaam weer in balans. 

Toepassing: 
Basalt stenen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie en vooral bij  hotstone  massage.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.