Beoordeling 9 gebaseerd op 1055 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Axiniet

Axiniet verheldert je bewustzijn en verruimt je geest. Hij zorgt voor harmonie op emotioneel vlak en brengt evenwicht ten aanzien van je fysieke gestel. Dit bevordert het uithoudingsvermogen en vitaliteit. Bij het inzetten van Axiniet zal je geest makkelijker toegang krijgen tot kennis, hierom wordt hij ook wel de steen der wijzen genoemd. Hij geeft het wakkere denken toegang tot zowel de onder en boven bewuste domeinen. 

 • Sterrenbeeld:
   Axiniet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld
 • Kleur: 
  Bruin, blauw, violet
 • Maand:
   Axiniet is niet gerelateerd aan een maand
 • Chakra: 
  Stuitchakra (1e), derde oogchakra (6e) 

Werking Axiniet

Klachten verminderen: 
Axiniet heeft een heilzame werking voor stoornissen van de bijnieren, de motorische functie en bij botbreuken. 

Eigenschappen bevorderen: 
Axiniet bevordert de algehele gezondheid en welzijn, fysieke vitaliteit en geeft een overvloed aan energie.  Deze steen kan goed ingezet worden bij conflicten, de waarheid komt gegarandeerd aan het licht.  

Toepassing: 
Bij healing wordt Axiniet gebruikt op de voeten om de systemen van het lichaam te stimuleren.  Hij brengt licht energie naar de lager chakra's.

Harmoniseert met: 
Wanneer je Axiniet combineert met Zinkiet en/of moldaviet kun je de fysieke vitaliteit zo groot mogelijk maken. Met de combinatie van Axiniet met herderiet, fenakiet, azeztuliet, berylloniet, tremoliet en danburiet werk je juist meer op de innerlijke niveaus. De combinatie met Alexandriet bevordert de herinneringen van eerdere levens en de lessen die daarvan van toepassing zijn op je huidige leven. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gerelateerde producten: