Beoordeling 9 gebaseerd op 1085 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Diamant

Diamant helpt om de prefrontale hersenkwabben te activeren, hier zit onze meeste paranormale vermogens en visionaire bewustzijn. De intensiteit van diamant werkt op alle fronten en tevens versterkt het de werking van andere stenen. Hij moedigt je aan om de lessen die het leven je brengt op een positieve manier te gebruiken en op zoek te gaan naar het licht van binnen.

 • Sterrenbeeld:
   Ram 21 maart tot 20 april
 • Kleur: 
  Kleurloos, soms ook geel, bruin, blauw, roze en rood
 • Maand:
  April
 • Chakra: 
  Hartchakra(4e), derde oog(6e), kruinchakra(7de)

Werking Diamant

Klachten verminderen: 
Diamant helpt je om te ontgiften. Heeft een heilzame werking op hernia, epilepsie, beroerte, hersenvliesontsteking en kan ondersteunend werken bij autisme. Diamant helpt je om emotionele blokkades op te heffen.

Eigenschappen bevorderen: 
Diamant werkt reinigend en versterkt de hersenen, zenuwen, zintuigen, klieren en bloedvaten. Hij helpt je bewust te zijn van je eigen verantwoordelijkheden en zorgt ervoor dat je trouw blijft aan jezelf. Diamant kan helpen je ruggenwervels weer in balans te brengen.

Toepassing:
Goed in te zetten bij meditatie en spirituele ondernemingen. Een diamantkristal op het derde oog geplaatst kan de helderziendheid en telepathische communicatie bevorderen. Aangeraden wordt om een andere steen op de hartchakra. Diamant wordt ook gebruikt om energievelden te reinigen en de aura af te stemmen op hogere frequenties. 

Harmoniseert met: 
Diamant versterkt de werking van stenen met hoge vibratie zoals, fenakiet, Libische goudtektiet, Tibetaanse tektiet, celestiet, herderiet, moldaviet en azeztuliet.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is
en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm 
ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!