Beoordeling 9 gebaseerd op 952 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Citrien

Citrien is een bijzondere gewilde steen. Let op dat u niet een gebrande versie koopt voor healing doeleinden. Citrien staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Stimuleert zelfexpressie en voorkomt faalangst en zwaarmoedigheid. Maar ook concentratie wordt verbeterd. Werkt heilzaam bij zenuwen, maag, milt, en alvleesklier. 

 • Sterrenbeeld: 
  Ram (21 maart tot 20 april)
 • Kleur: 
  goudbruin, geel, oranje
 • Maand:
  maart, april en oktober
 • Chakra:
  zonnevlecht chakra (3e)


Werking Citrien

Klachten verminderen:
Citrien vermindert faalangst en zwaarmoedigheid. Heilzaam voor zenuwen, maag, alvleesklier, en milt. 

Eigenschappen bevorderen:  
Citrien bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen.

Toepassing:
Citrien kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Hij wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage en edelsteentherapie. Citrien wordt ook wel als elixer gebruikt om je energielevel weer op pijl te krijgen en levenslust/vitaliteit te geven. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gerelateerde producten:


 • Social Media

 • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

  Snelle levering

  Kundige klantenservice

  Niet goed, geld terug!