Beoordeling 9 gebaseerd op 1208 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Amethist kralen armband olifant

Amethist kralen armband olifant

AOK03
Niet op voorraad
€ 7,95
Incl. BTW

Amethist armband met 8 mm kralen en een olifant bedeltje van been. De armband is 18 cm lang en heeft goudkleurige details.

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Amethist kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1
Amethist armband met 8 mm kralen en een olifant bedeltje van been. De armband is 18 cm lang en heeft goudkleurige details.
Kleur
Paars
Gewicht (kg)
0,02
Breedte
0,8 cm
Extra Omschrijving 2
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritua
Edelsteen
Amethist
Extra Omschrijving 5
Meer info over de werking van edelstenen vind je in de mineralen databank van Ruben Robijn.
Extra Omschrijving 3
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werke
Maat
18 cm
Lengte
18 cm
Nieuw product
Geen reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vergelijkbare producten