Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1323 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Amethist / Bergkristal geode nr. 78

Amethist / Bergkristal geode nr. 78

AmGeo78
Laatste items in voorraad
€ 354,00
Incl. BTW

Unieke Amethist geode van 12,6 5 kilo uit Brazilië. Deze geode heeft een lichte kleur Amethist en een mooie Bergkristallen rand.

Unieke Amethist geode van 12,6 5 kilo uit Brazilië. Deze geode heeft een lichte kleur Amethist en een mooie Bergkristallen rand.

 

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De energetische en fysieke werking Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes.

Extra Omschrijving 1
Unieke Amethist geode van 7,02 kilo uit Brazilië met calciet kristallen. Deze geode heeft een lichte kleur Amethist en een mooie
Kleur
Paars
Gewicht (kg)
12,6
Hoogte
41,6 cm
Breedte
17 cm
Extra Omschrijving 2
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritua
Edelsteen
Amethist / Bergkristal
Extra Omschrijving 5
Meer info over de werking van edelstenen vind je in onze mineralen databank.
Extra Omschrijving 3
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapenloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werk
Maat
41,5 cm
Diepte
16 cm
Nieuw product
Geen reviews

4 Andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.