Beoordeling 9 gebaseerd op 1137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Amethist hanger facet zilver Bekijk afbeelding

Amethist hanger facet zilver

€ 64,88 incl. BTW

Nieuw

Amethist hanger, gefacetteerde steen, gezet in zilver. In ovale of driehoekige vorm hanger. Geef je voorkeur aan in het opmerkingenveld van je bestelling.

Meer details

8718561027283

7 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Amethist kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Amethist hanger, gefacetteerde steen, gezet in zilver. Wordt geleverd in een rond doosje. In ronde of driehoek vorm.
Extra Omschrijving 2:
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie van verlies, wilskracht, ne
Kleur:
paars
Hoogte:
2 cm
Maat:
20 mm
Extra Omschrijving 3:
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapenloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress, zenuwachtigheid.
Gewicht (kg):
0,005
Extra Omschrijving 5:
Meer info over Amethist vind je in onze mineralen databank.
Edelsteen:
Amethist

Schrijf een beoordeling

Amethist hanger facet zilver

Amethist hanger facet zilver

Amethist hanger, gefacetteerde steen, gezet in zilver. In ovale of driehoekige vorm hanger. Geef je voorkeur aan in het opmerkingenveld van je bestelling.

Schrijf een beoordeling

10 vergelijkbare producten