Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Chakra healing wand Amethist Bekijk afbeelding

Chakra healing wand Amethist

€ 51,65 incl. BTW

Nieuw

Chakra healing wand te koop van Amethist. Bevat een Bergkristal bol en punt en alle 7 chakrakleuren.

Meer details

8718226698933

12 Artikelen in voorraad

  • Niet goed, geld terug!
  • Snelle levering
  • Verschillende leveringsopties
  • Kundige klantenservice
  • Gratis bestellingen ophalen
  • Kom ook eens in de winkel kijken!

Amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 

Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 

Wilt u meer informatie over de edelsteen Amethist kijk dan ook eens op onze databank.

Extra Omschrijving 1:
Chakra healing wand van Amethist. Bevat een Bergkristal bol en punt en alle 7 chakrakleuren. Deze 7 chakrakleuren zijn gezet in een verzilverde zetting.
Extra Omschrijving 2:
Het formaat is ca. 20 cm lang.
Kleur:
chakra
Maat:
20 cm
Extra Omschrijving 3:
Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, hart en vaten, huidklachten, concentratie, spiritualiteit, intuïtie, gevoel van compassie en zonder oordeel, de stilte in jezelf te vinden, acceptatie van verlies, wilskracht, ne
Gewicht (kg):
0,140
Extra Omschrijving 4:
Amethist heeft een verminderende werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapenloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress, zenuwachtigheid.
Edelsteen:
Amethist

Schrijf een beoordeling

Chakra healing wand Amethist

Chakra healing wand Amethist

Chakra healing wand te koop van Amethist. Bevat een Bergkristal bol en punt en alle 7 chakrakleuren.

Schrijf een beoordeling