Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1317 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Helende zakstenen

Helende zakstenen

Helende zakstenen (schijven) 
De belangrijkste volken van de oudheid, de Egyptenaren, Grieken en Romeinen, kenden een groot aantal metalen, de daardoor bruikbare ertsen alsmede vele soorten edelstenen. Uit die tijd dateren de eerste beschrijvingen van mineralen. Daarin werden ook de magische en genezende werkingen toeschreven aan tal van mineralen en edelstenen. Zo weten we dat de oude Grieken Bergkristal gebruikte als amulet of verpulverde en innamen als middel tegen dronkenschap. Het groene Serpentijn werd gebruikt in de middeleeuwen als middel tegen slangenbeten. 


Edelstenen en mineralen hebben al duizenden jaren een enorme aantrekkingskracht op mensen door hun magische schoonheid, verscheidenheid aan kristal vormen, kleurenpracht en uitstraling.

In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende steen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens in. Iedere steensoort heeft zijn unieke wezen kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtief of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

Zakstenen
De zakstenen van mineralenparadijs en edelsteengroothandel Ruben Robijn zijn eigenlijk geslepen schijven zodat je deze makkelijk in je broekzak of een andere plek op het lichaam. Het neemt weinig ruimte in beslag en leidt niet naar ongemak. 

Wij verkopen de zakstenen in de navolgende mineralen. De zakstenen worden meestal in schijfvorm verkocht. Let wel op elke week komen er nieuwe bij. 

- Amethist
Aventurijn 
Aventurijn geel
Bergkristal
- Calciet geel
- Calciet regenboog
Carneool
Fluoriet
- Granaat
Git
Jade
- Jade wit
Jaspis Zakstenen
- Jaspis oceaan
- Jaspis rood
- Jaspis oceaan
- Howliet
- Heliotroop
- Hematiet
- Obsidiaan sneeuwvlok
- Sodaliet
Labradoriet
Lapis lazuli
Lepidoliet
Maansteen
Opaliet
Obsidiaan
Sodaliet 
Robijn starter set zakstenen
- Rozekwarts
- Rhodoniet
Unakiet
Tijgeroog

Let op deze lijst kan niet volledig zijn omdat er wekelijks nieuwe soorten bij kunnen komen. In geslepen en gepolijste vorm heeft mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn een aardige collectie op voorraad. Voorbeelden van andere gepolijste mineralen en edelstenen:

Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de gepolijste mineralen en edelstenen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Edelstenen groothandel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674

Filteren op

Categorieën
more... less
Prijs
3 144
Edelsteen
more... less
Herkomst
more... less
Maat
more... less
Filter

Aanbiedingen

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.