Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1277 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Draken en vogel schedels

Draken en Raven schedels

 

Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en werden door hun vereerd. Er gaan veel legendes over kristallen schedels, 1 legende gaat over 13 kristallen schedels en er word voorspeld dat wanneer deze schedels samen komen, de kennis die zij bezitten gedeeld wordt met de mensheid. De kristallen vormen een eenheid met het veld (akasha veld). Hier wordt mee bedoeld het magnetisch veld wat zich rondom de aarde bevindt. Lynn Mc Taggert beschreef in haar boek “het veld” dat er veel wetenschappelijk bewijs is dat het veld inderdaad bestaat. Het veld zou de kennis van het verleden, het heden en de toekomst bevatten. De kristallen schedels vervullen hun rol hierin. Het gaat hierom verbinding, verbinding met het veld. De kristallen schedels helpen je deze verbinding te maken door je bewustzijn te vergroten. Een veel gebruikte methode is mediteren en visualisaties. De kristallen schedels gebruik je hierbij om via de schedel jezelf te trainen om het hoger bewustzijn te bereiken.

Hierdoor kun je dan transformeren waarna je geestelijk en fysiek kunt gaan waarnemen. Het verhoogde bewustzijn maakt je attent wat er om je heen gebeurt en laat je alles duidelijk waarnemen. Onze verlossing zit in het waarnemen.

De verbondenheid met het veld, al dan niet via een kristallen schedel, opent een nieuwe wereld waarin nieuwe ideeën, uitvindingen, wensen en nog veel meer zaken zich aan jou kunnen manifesteren. Je hogere bewustzijn laat je dingen ervaren welke je niet eerder hebt waargenomen. Daardoor kan het zich manifesteren in jou fysieke wereld. Inderdaad, gedachten worden dingen. Ook hiervan is redelijk veel wetenschappelijk bewijs verzameld zoals beschreven in het boek van Lynn mc Taggert “gedachte worden dingen“.

Als je weet wat je wilt hebben in gedachte, kan je het visualiseren en kan het zich manifesteren in jou wereld. Je zult het herkennen, bijvoorbeeld “de liefde van je leven”.

Wij verkopen de kristallen schedels in de navolgende mineralen.

- Amethist schedels
- Aventurijn geel schedels
- Bergkristal schedels
- Calciet geel schedels
- Calciet regenboog schedels
- Carneool schedels
- Fluoriet schedels
- Jade schedels
- Jaspis breccie schedels
- Jaspis rood schedels
- Jaspis oceaan schedels
- Obsidiaan sneeuwvlok schedels
- Sodaliet schedels
- Labradoriet schedels
- Lapis Lazuli schedels
- Maansteen schedels
- Opaliet schedels
- Unakiet schedels
- Robijn in Fuchsiet schedels
- Rozekwarts schedels
- Rhodoniet schedels
- Septarie schedels
- Tijgeroog schedels

Drakenschedels
Deze bijzondere schedels zijn geslepen in de vorm van een draak. Drakenschedels staan voor wijsheid en dragen een oerenergie. De drakenschedels versterken diepe emoties en helen tot op het diepste niveau. De drakenschedels zijn verbonden met de vier elementen. Aarde, vuur, lucht en water.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.