Beoordeling 9 gebaseerd op 55 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Mineralen gepolijst 

Mineralen gepolijst


Groothandel Ruben Robijn is altijd op zoek naar nieuwe gepolijste mineralen om zijn collectie uit te breiden. Wij importeren mineralen uit vele landen uit de wereld. Landen zoals:

- Marokko
- Peru
- China
- Duitsland
- Amerika
- Congo
- Mexico

Er zijn nog vele andere landen meer waar groothandel Ruben Robijn gepolijste mineralen uit importeert. ...


Groothandel Ruben Robijn is altijd op zoek naar nieuwe gepolijste mineralen om zijn collectie uit te breiden. Wij importeren mineralen uit vele landen uit de wereld. Landen zoals:

- Marokko
- Peru
- China
- Duitsland
- Amerika
- Congo
- Mexico

Er zijn nog vele andere landen meer waar groothandel Ruben Robijn gepolijste mineralen uit importeert. Er is veel te koop in gepolijste mineralen. Bij groothandel Ruben Robijn bieden wij u een selectie van gepolijste mineralen welke in de wereld te koop zijn.


Kwaliteit
De gepolijste mineralen bij groothandel Ruben Robijn zijn van een constante kwaliteit. Er is eigenlijk maar 1 kwaliteit en dat is de A-kwaliteit. We verkopen gepolijste mineralen zoals:

- Agaat mobilen
- Agaatschijven
- Amethist punten
- Bergkristal punten
- Ankh hangers
- Chakra kristallen
- Edelsteen boeddha’s
- Edelsteen eieren
- Edelsteen bollen
- Edelsteen dieren
- Edelsteen harten
- Edelsteen piramiden
- Jade drakenschepen
- Diverse edelstenen gepolijst

Tevens is er een grote collectie gepolijste mineralen in natuurlijke vormen zoals licht getrommeld en gepolijst maar ook grote stukken zoals Lapis Lazuli en Roze kwarts.

Showroom
Groothandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen uitgestald in de showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de gepolijste mineralen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij groothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij groothandel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralen en edelsteen groothandel Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals: winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en wederverkopers.

Contactgegevens
Groothandel Ruben Robijn BV
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven

Meer
Toont 1 - 28 uit 1148 items

Catalogus

Edelsteen

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen

  • Social Media

  • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

    Snelle levering

    Kundige klantenservice

    Niet goed, geld terug!