Beoordeling 9.1 gebaseerd op 63 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ruw 

Ruw

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke niet-gekristalliseerd zijn, wij noemen dat ruw. Het kunnen grote stukken Roze Kwarts zijn of bijvoorbeeld Lapis Lazuli. Deze staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aan het...

 

Onze collector verzameling kent ook prachtige stukken welke niet-gekristalliseerd zijn, wij noemen dat ruw. Het kunnen grote stukken Roze Kwarts zijn of bijvoorbeeld Lapis Lazuli. Deze staan allen opgesteld in onze showroom. Al deze stukken zijn redelijk betaalbaar maar het word natuurlijk steeds lastiger, omdat alles flink duurder is aan het worden.

Elke maand wordt onze collectie meer uitgebreid en blijven we altijd weer op zoek naar betaalbare stukken.

Onze collector items komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Dit zijn de bekendste landen waaruit groothandel Ruben Robijn importeert, maar ook andere landen weten groothandel Ruben Robijn te verassen met hun prachtige mineralen.

Kwaliteit
Collector items kunnen erg verschillen van kwaliteit. Wat de één mooi vindt, vindt de ander maar niks. Zo kan het voorkomen dat prijzen enorm kunnen verschillen. Voor topstukken worden ook topprijzen gevraagd. Bij groothandel Ruben Robijn is de prijs slechts van 1 gegeven afhankelijk en dat is onze inkoopprijs. Hoe gunstiger wij het inkopen, des te gunstiger is de prijs voor u. De inkoopprijs bepaald de verkoopprijs. Er wordt geen extra toeslag berekend omdat het elders duurder is. Het komt dus vaak genoeg voor dat u tegen een meer dan billijke prijs een collector item kan inkopen.

Showroom
Groothandel Ruben Robijn heeft al zijn ruwe mineralen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de collector items direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij groothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij groothandel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel of praktijk samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralen en edelsteen groothandel Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals : winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en wederverkopers.

Contactgegevens
Groothandel Ruben Robijn BV
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
info@rubenrobijn.nl

Openingstijden

Maandag

9.00 - 17.00 uur

Dinsdag

9.00 - 21.00 uur

Woensdag

9.00 - 17.00 uur

Donderdag

9.00 - 17.00 uur

Vrijdag

9.00 - 17.00 uur

Zaterdag

Zaterdag uitsluitend op afspraak.

Meer
Toont 1 - 28 uit 86 items

Catalogus

Mineralen Databank

Service center

Aanbiedingen

  • Social Media

  • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

    Snelle levering

    Kundige klantenservice

    Niet goed, geld terug!