Beoordeling 9 gebaseerd op 228 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Klankschalen 

Klankschalen

 

De klankschalen van groothandel Ruben Robijn worden rechtstreeks geïmporteerd uit Nepal, India en China. Deze handgemaakte schalen worden daar met zeer veel vakmanschap en passie voor ons vervaardigd. Klankschalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u ze nu voor massages of therapieën gebruikt, tijdens yoga-oefeningen, muz...

 

De klankschalen van groothandel Ruben Robijn worden rechtstreeks geïmporteerd uit Nepal, India en China. Deze handgemaakte schalen worden daar met zeer veel vakmanschap en passie voor ons vervaardigd. Klankschalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u ze nu voor massages of therapieën gebruikt, tijdens yoga-oefeningen, muziek of meditaties, ze zijn overal geschikt voor.

!!Op het moment hebben wij geen grote aanvoer meer van klankschalen!!

Sommige schalen zijn antiek en zijn een stukje levende historie uit het verleden waar wij dagelijks mee kunnen werken en van kunnen genieten.

Kom ze zelf ervaren, voelen, horen en uitzoeken. De klankschalen zijn leverbaar vanaf 250 gram tot 4 kilo. De afmetingen zijn van 10 tot 35 cm in doorsnede.

Klankschalen zijn inmiddels in de meeste New age winkels in Nederland verkrijgbaar. In veel verschillende kwaliteiten, maten en soorten. Hoe adviseer je klanten of therapeuten goed? Helaas weet lang nog niet iedereen hoe een klankschaal nu precies werkt, wat het effect is van een klankschaal op een lichaam en wat je er allemaal mee kunt doen. Tijdens deze workshop kun je ervaren wat de trilling van de diverse klankschalen met je lichaam en energie doet en leer je hoe je de klanken zelf kunt voortbrengen, zodat je na afloop makkelijker een beter en gedegen advies kan geven uit eigen ervaring.

Wat we doen:
- Een oefening om te aarden en goed af te kunnen stemmen op jezelf en de klankschalen.
- Zelf de trilling ervaren van de klankschaal in je lichaam.
- Zelf een klankschaal bespelen, ervaringsgericht werken.
- Iedere klankschaal is uniek net zoals elke persoon!

Meer weten of inschrijven? Klik hier!!

In deze groep ‘Overige artikelen’ hebben wij diverse belangrijke overige artikelen gebundeld in de volgende samenstelling.

- Drukwerk, met: Posters, Boeken, Inzichtkaarten en Tarotkaarten
- Zeezout aroma’s
- Klankschalen: Klankschalen en Accessoires
- Bronzen beelden
- Oosters
- Spray-it

Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn worden de overige artikelen met zorg ingekocht op de nationale en internationale markt. Zo komen onze overige artikelen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië en Nederland.

Showroom
Mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn heeft al zijn overige artikelen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt deze overige artikelen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij groothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Prijzen
Alle vermelde prijzen bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn zijn inkoopprijzen voor de retailers zoals: winkels, markthandelaren, natuurwinkels, therapeuten en andere wederverkopers.

 

Contactgegevens
Groothandel Ruben Robijn BV
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
info@rubenrobijn.nl

Openingstijden

Maandag

9.00 - 17.00 uur

Dinsdag

9.00 - 21.00 uur

Woensdag

9.00 - 17.00 uur

Donderdag

9.00 - 17.00 uur

Vrijdag

9.00 - 17.00 uur

Zaterdag

Zaterdag uitsluitend op afspraak.

Meer
  • Social Media

  • GRATIS BEZORGD VANAF € 250,00

    Snelle levering

    Kundige klantenservice

    Niet goed, geld terug!