Beoordeling 9 gebaseerd op 1136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Klankschalen 

Klankschalen

 

De klankschalen van edelstenenwinkel Ruben Robijn worden rechtstreeks geïmporteerd uit Nepal, India en China. Deze handgemaakte schalen worden daar met zeer veel vakmanschap en passie voor ons vervaardigd. Klankschalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u ze nu voor massages of therapieën gebruikt, tijdens yoga-oefeningen,...

 

De klankschalen van edelstenenwinkel Ruben Robijn worden rechtstreeks geïmporteerd uit Nepal, India en China. Deze handgemaakte schalen worden daar met zeer veel vakmanschap en passie voor ons vervaardigd. Klankschalen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u ze nu voor massages of therapieën gebruikt, tijdens yoga-oefeningen, muziek of meditaties, ze zijn overal geschikt voor.

Sommige schalen zijn antiek en zijn een stukje levende historie uit het verleden waar wij dagelijks mee kunnen werken en van kunnen genieten.

Kom ze zelf ervaren, voelen, horen en uitzoeken. De klankschalen zijn leverbaar vanaf 250 gram tot 4 kilo. De afmetingen zijn van 10 tot 35 cm in doorsnede.

Klankschalen zijn inmiddels in de meeste New age winkels in Nederland verkrijgbaar. In veel verschillende kwaliteiten, maten en soorten. Hoe adviseer je klanten of therapeuten goed? Helaas weet lang nog niet iedereen hoe een klankschaal nu precies werkt, wat het effect is van een klankschaal op een lichaam en wat je er allemaal mee kunt doen. Tijdens deze workshop kun je ervaren wat de trilling van de diverse klankschalen met je lichaam en energie doet en leer je hoe je de klanken zelf kunt voortbrengen, zodat je na afloop makkelijker een beter en gedegen advies kan geven uit eigen ervaring.

In deze groep ‘Overige artikelen’ hebben wij diverse belangrijke overige artikelen gebundeld in de volgende samenstelling.

- Drukwerk, met: Posters, Boeken, Inzichtkaarten en Tarotkaarten
- Zeezout aroma’s
- Klankschalen: Klankschalen en Accessoires
- Bronzen beelden
- Oosters
- Spray-it

Meer