Beoordeling 9 gebaseerd op 1114 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Geuren 

Geuren

 

Geur is eigenlijk zeer persoonlijk, waar de een van zegt “oh, wat een lekkere geur” doet de ander gruwelen. Bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn verkopen wij een collectie wierook van het merk Hem en Nag Champa. Deze wierook is voor ons meer een serviceartikel. De wereld van wierook kent vele aanbieders en merken en daar willen ...

 

Geur is eigenlijk zeer persoonlijk, waar de een van zegt “oh, wat een lekkere geur” doet de ander gruwelen. Bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn verkopen wij een collectie wierook van het merk Hem en Nag Champa. Deze wierook is voor ons meer een serviceartikel. De wereld van wierook kent vele aanbieders en merken en daar willen wij ons niet tussen mengen. Maar we verkopen wel de belangrijkste soorten wierook.

Zeezout Aroma
Zeezout aroma is een bijzonder zout omdat deze gedrenkt is geweest in essentiële olie. Hierdoor is het mogelijk deze te gebruiken in een aromabrander. De zeezout aroma is te verkrijgen in vele varianten. Te weten:

- Zeezout aroma Aloë Vera
- Zeezout aroma Angels wings
- Zeezout aroma Buddha’s blessing
- Zeezout aroma Cinnamon Spice
- Zeezout aroma Dragons blood
- Zeezout aroma Lime zest
- Zeezout aroma Love
- Zeezout aroma sandalwood & clove
- Zeezout aroma White flowers
- Etc.

In deze groep ‘Overige artikelen’ hebben wij diverse belangrijke overige artikelen gebundeld in de volgende samenstelling.

- Drukwerk, met: Posters, Boeken, Inzichtkaarten en Tarotkaarten
- Fossielen, met: Ammonieten, Versteend hout en Overige fossielen
- Klankschalen: Klankschalen en Accessoires
- Bronzen beelden
- Oosters
- Spray-it


Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de massage-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Meer
Toont 1 - 6 uit 6 items