Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1281 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Tarot en Orakel kaarten

Tarot en Orakel kaarten


Bij Ruben Robijn verkopen wij een aantal Tarot en Orakelkaarten. We denken dat dit de meest populaire inzichtkaarten zijn op de Nederlandse markt. Mochten er soorten uitverkocht zijn, geef dan in het opmerkingenveld of per email aan welke je wilt en we gaan hiervoor zorgen. Let op: de levertijd voor kaarten kan tot 5 werkdagen zijn. hierover krijg je bericht.

Wat zijn Tarotkaarten?
Wat tarot in ieder geval niet is, is een manier om de toekomst te voorspellen. Bij het leggen van tarotkaarten geven de kaarten een bepaald inzicht. Deze kunnen je helpen bij je pad van groei. Het gaat hier om bewustwording van het onbewuste. Ieder mens heeft momenten dat hij persoonlijk vragen heeft, maar niet bij de antwoorden kan. Tarotkaarten kunnen hierbij een prima hulpmiddel zijn.

Iedere tarotkaart geeft je een korte spirituele wijsheid, een aanmoediging of een stelling die je kunt gebruiken. Dit betekent dat de manier waarop jij een bepaalde kaart leest van invloed is op de waarde die je aan een bepaalde kaart hecht.

Wat zijn Orakelkaarten?
Een orakel is een goddelijke openbaring en net als god, onaanraakbaar en onverklaarbaar. Als we een Orakelkaart raadplegen is dat of we ons richten tot onze ziel, de onbewuste kant van de mens, want al onze gevoelens, wensen en gedachten zijn verweven met het universum zodat deze kaartlegging onbewust de loop van dingen kunnen beïnvloeden. De kaarten zijn gevat in een beeldende tekst. Bijvoorbeeld: De geblinddoekte Vrouwe Justitia als de essentie van Recht, de weegschaal als werktuig van billijkheid, enzovoort.

Wij zijn aangesloten bij de uitgeverijen Deltas en Koppenhol. Mocht u kaarten willen bestellen die hieronder niet zijn weergegeven, mail ons dan. Wij kunnen ze dan altijd voor u mee bestellen met onze volgende order. Houd met de kaarten rekening met een mogelijke levertijd van 5 werkdagen.

Wij hebben de volgende Tarot en Orakelkaarten op voorraad;

- Aartsengel Michaël (Doreen Virtue)
- Aartsengel Rafaël (Doreen Virtue)
- Het Orakel van de Aartsengelen (Doreen Virtue)
- Levensdoel Orakelkaarten (Dorren Virtue)
- Jeu Lenormand waarzegkaarten (Mille Lenormand)
- Engelen Tarot (Doreen Virtue)
- De Wijsheid van het Goudenpad (Toni Carmine Salerno)
- Engelen Energie IVOI
- Dagelijkse leiding van je Engelen (Doreen Virtue)
- Boodschappen van Engelen (Doreen Virtue)

Kijk ook eens bij de
Inzichtkaarten!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.