Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1279 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Spray it

Spray it

 

De spray's zijn officieel over de datum, echter zijn ze vacuüm verpakt en nog steeds gezond en goed om te gebruiken. We verkopen ze daarom tegen inkoopsprijs.

De beste vitaminespray die er is. Orale absorptie en Wetenschap

 

Inleiding

Voor vele jaren hebben miljoenen van ons pillen geslikt als aanvulling van nutriënten, voor het behandelen van hoofdpijn, of griep. Bij elkaar een heel gedoe met het slikken van deze pillen, soms bleven ze vast zitten in je keel, en vaak met een hele vieze smaak.

Het slikken van pillen is een hele opgave ongeacht de grote van de pil, los van gecoate pillen of gel capsules.

 

Orale absorptie is de snelste, meest effectieve en gemakkelijke manier om een dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen op te nemen. 

 

Er is nu een revolutionaire manier om vitaminen en mineralen op te nemen, door orale absorptie. Orale absorptie is de snelste manier en effectieve manier, maar ook zeer gemakkelijke manier om vitaminen en mineralen te sprayen, heel eenvoudig tegen de mondholte.

 

 

 

 

Orale absorptie  doormiddel van nutriënten-sprayen is wel 90% tot 95% effectief in uw lichaam. Pillen blijken slechts tot 15% effectief te zijn, en er wordt gebruik gemaakt van allerlei bindmiddelen om de pil bij elkaar te houden.

Door orale absorptie komen de nutriënten direct in de bloedbaan en in de cellen binnen een paar minuten.

 

Spray werkt duidelijk veel beter dan een pil! 
Uit de statistieken blijkt dat spray-vitamine 10x beter werkt dan een pil. En dat is toch wel bijzonder.

Opmerkelijke doorbraak

Het is een opmerkelijke doorbraak, orale absorptie, naarmate we ouder worden is absorptie een belangrijke factor. Het wordt bijna een onmogelijke opgave voor het lichaam om nutriënten op te nemen via het digestieve systeem. Digestieve problemen komen voor in elke leeftijdsgroep voor en wordt veroorzaakt door o.a. levensstijl, stress en voedingspatronen. Naarmate we ouder worden, komen digestieve problemen vaker voor. Hierdoor word een betere absorptie meer belangrijk. Veronderstelt word bij het ouder worden, het vermogen tot absorptie afneemt terwijl een goede opname nog belangrijker wordt. Het ouder worden zorgt ervoor dat het goed opnemen van nutriënten drastisch wordt gereduceerd.

Orale absorptie is nu een ideale oplossing voor uw vitamine en mineralen behoefte. Spray-vitamine, welke volledig is gepatenteerd, maakt het vrij eenvoudig voor uw lichaam te krijgen wat het nodig heeft, wanneer hij het nodig heeft.


Orale absorptie meest effectieve methode voor opname nutriënten.

 

Wetenschappers hebben ontdekt dat orale absorptie (via de mondslijmvliezen) de meest effectieve methode is voor opname van nutriënten. Om een goede balans te hebben in uw bloed ziet een arts graag evenwichtige dosering. Orale sprays zijn meer effectief als ze elke 3 à 4 uur worden gesprayd op het mondslijmvlies. Dit geeft een juiste concentratie van nutriënten door het gehele lichaam. De sprays zijn zo ontworpen om een perfecte balans te houden in uw systeem.                                                        

Wetenschap
De medische wetenschap houdt zich al jaren bezig met orale absorptie, met name de dosering en opname. Onderzoekers hebben vastgesteld dat inzake nutriënten, orale absorptie de snelste opnamemethode is, die thans beschikbaar is.


Orale absorptie van nutriënten werkt als volgt: via een gepatenteerd toedieningssysteem worden micro-kleine druppels in de mond via de wangen geabsorbeerd (mondslijmvliezen), waarna deze nutriënten vrijwel direct worden opgenomen in de bloedsomloop en binnen 2 minuten alle cellen in het gehele lichaam hebben voorzien. En de opname is voor 90 tot 95% effectief en vrijwel direct.


Orale absorptie is niet meer de toekomst, maar werkelijkheid. Steeds meer producten komen er op de markt welke deze speciale gepatenteerde technologie van de orale absorptie gebruiken.


In deze groep ‘Overige artikelen’ hebben wij diverse belangrijke overige artikelen gebundeld in de volgende samenstelling.

- Drukwerk, met: posters, boeken, inzichtkaarten en tarotkaarten
- Zeezout aroma’s
- Klankschalen: klankschalen en accessoires
- Bronzen beelden
- Oosters
- Spray-it


Kwaliteit
Bij mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn worden de massage-artikelen met zorg ingekocht op de internationale markt. Zo komen onze mineralen en edelstenen uit vele landen en de belangrijkste landen zijn: India, Nepal, Afghanistan, Pakistan en Brazilië, Uruguay.

Showroom
Mineralen- en edelstenenhandel Ruben Robijn heeft al zijn gepolijste mineralen en edelstenen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de mineralen en edelstenen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralen- en edelstenengroothandel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralen- en edelstenenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. U kunt bij ons een gevarieerd assortiment voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven
T: +31 - (0)26 - 379 4674
E:
[email protected]

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.