Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1255 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Mineralen ruw

Mineralen ruw

Groothandel en Mineralen paradijs Ruben Robijn breidt wekelijks zijn collectie uit. Altijd weer op zoek naar mooie en zoveel mogelijk verschillende ruwe mineralen en edelstenen. 

Onze ruwe mineralen en edelstenen komen van over de gehele wereld.

Kwaliteit mineralen en edelstenen
De ruwe mineralen en edelstenen bij groothandel en mineralenparadijs Ruben Robijn wisselen van kwaliteit. In de regel handelen wij met 3 kwaliteiten A, B en C kwaliteit. Dit wordt veelal aangegeven waar nodig. In onze webshop worden de meeste van onze ruwe mineralen en edelstenen getoond met beschrijving, foto en herkomst. Mocht u een artikel niet aantreffen in onze webshop neem dan contact op en aarzel dan niet om uw vraag te stellen. Wij zijn er voor u.

Showroom
Edelsteen en mineralenparadijs Ruben Robijn heeft al zijn ruwe mineralen uitgestald in zijn showroom op de Stenograaf 1a te Duiven. U kunt de ruwe mineralen direct zien, uitzoeken, afrekenen en meenemen. U bent van harte welkom om eens te kijken bij mineralenwinkel Ruben Robijn onder het genot van een kopje koffie.

Cash and Carry
Bij mineralenwinkel Ruben Robijn hanteren wij het cash-and-carry principe. Groothandel klanten kunnen bij ons een gevarieerd assortiment aan mineralen en edelstenen voor uw winkel samenstellen, waarbij u niet gebonden bent om per dozijn of per kilo in te kopen.

Contactgegevens
Groothandel en mineralenwinkel Ruben Robijn
Stenograaf 1a
6921 EX Duiven

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.