Beoordeling 8.9 gebaseerd op 1253 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Schedelhangers

Schedelhangers

Deze schedels, uitgevoerd als hanger, worden beschouwd als een van de grote mysteries van de wereld. Toen de 1e kristallen schedels werden gevonden in oude ruïnes in Mexico en Belize werkten deze al erg op onze verbeelding in. Hoe was het mogelijk dat men zulke kwaliteit schedels überhaupt konden maken, laat staan de toegeschreven werking ervan.

Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en ze werden door hen vereerd. Er gaan veel legendes over kristallen schedels, 1 legende gaat over 13 kristallen schedels en er word voorspeld dat wanneer deze schedels samen komen, de kennis die zij bezitten wordt gedeeld met de mensheid. De kristallen vormen een eenheid met het veld (Akasha veld). Hiermee wordt bedoeld: het magnetisch veld wat zich rondom de aarde bevindt. Lynn Mc Taggert beschreef in haar boek “het veld” dat er veel wetenschappelijk bewijs is dat het veld inderdaad bestaat. Het veld zou de kennis van het verleden, het heden en de toekomst bevatten. De kristallen schedels vervullen hun rol hierin.


Kristallen schedels maken verbinding
Het gaat hierom verbinding, verbinding met het veld. De kristallen schedels helpen je deze verbinding te maken door je bewustzijn te vergroten. Een veel gebruikte methode is mediteren en visualisaties. De kristallen schedels gebruik je hierbij om via de schedel jezelf te trainen om het hoger bewustzijn te bereiken.

Transformeren met behulp van kristallen schedels
Wanneer je het hoger bewustzijn kan bereiken? Dan pas zou je kunnen transformeren, waarna je geestelijk en fysiek kunt gaan waarnemen. Het verhoogde bewustzijn maakt je attent op wat er om je heen gebeurt en laat je alles duidelijk waarnemen. Onze verlossing zit in het waarnemen.

Een Nieuwe wereld
De verbondenheid met het veld, al dan niet via een kristallen schedel, opent een nieuwe wereld waarin nieuwe ideeën, uitvindingen, wensen en nog veel meer zaken zich aan jou kunnen manifesteren. Je hogere bewustzijn laat je dingen ervaren welke je niet eerder hebt waargenomen. Daardoor kan het zich manifesteren in jou fysieke wereld. Inderdaad, gedachten worden dingen. Ook hiervan is redelijk veel wetenschappelijk bewijs verzameld zoals beschreven in het boek van Lynn mc Taggert “Gedachte worden dingen“.

Als je weet wat je wilt hebben in gedachte, kan je het visualiseren en kan het zich manifesteren in jou wereld. Je zult het herkennen, bijvoorbeeld “de liefde van je leven”.

Wij verkopen de kristallen schedelhangers in de volgende mineralen. De kristallen schedels zijn circa 20-25 mm groot
.
- Amethist schedelhanger

Aventurijn schedelhanger
Bergkristal schedelhanger
Blaufluss schedelhanger
Calciet geel schedelhanger
- Carneool schedelhanger

-
Fluoriet schedelhanger
- Jade schedelhanger

- Jaspis breccie schedelhanger

-
Jaspis rood schedelhanger
- Obsidiaan sneeuwvlok schedelhanger

-
Sodaliet schedelhanger
-
Labradoriet schedelhanger
-
Lapis Lazuli schedelhanger
-
Opaliet schedelhanger
-
Unakiet schedelhanger
-
Roze kwarts schedelhanger
-
Tijgeroog schedelhanger


Meer weten over werkingen van edelstenen of over hoe je mineraal kiest voor jezelf?
Klik hier! Of kom kijken bij ons in de showroom van mineralenwinkel Ruben Robijn te Duiven. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Om de website van Ruben Robijn goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Door verder gebruik te maken van onze website ga je automatisch akkoord met ons privacybeleid.